·

Duurzaam sinterklaas cadeau voor kinderen.

Denk je bewust na over een cadeau voor de kinderen en wil je deze keer iets wat veel langer gebruikt kan worden? Kies dan voor een duurzaam Sint cadeau. Het is een stuk milieuvriendelijker en je geeft iets waar ze veel langer plezier van kunnen hebben! Het hoeft echt niet duur te zijn! Wij zetten drie toffe producten voor jullie op een rij!

Stoere knikkerzak met naam!

Een leuke knikkerzak of rugzak met naam? Er is enorm veel mogelijk en dat voor een leuke prijs! Je kan kiezen tussen verschillende stoffen en het product wordt nauwkeurig afgewerkt! Iets wat dus stevig in elkaar zit, eerlijk gemaakt is en er ook nog eens tof uitziet! Daarnaast vinden kinderen knikkeren fantastisch om te doen en blijft het een tijdloos product! Een ideaal duurzaam sinterklaas cadeau bestel je dus bij Pukkiez!

knikkerzak
Wil je meer over Pukkiez weten? Lees het hier
Prachtige poppenkleertjes

Bijpassende poppenkleertjes, luiers in luipaard style, twinnen met haarbanden? Je kan het zo gek niet bedenken, bij Little Nina kun je het allemaal bestellen. Hoe leuk is het als de pop dezelfde haarband als je dochter heeft? Of de baby Born geheel in style gekleed is! Poppenkleertjes gaan vaak jaren mee en vooral handgemaakte kleertjes met goede kwaliteit stof. De prachtige setjes zijn ook nog eens voor een leuke prijs te bestellen! Bestel hier! Daarnaast heeft ze ook nog eens prachtige poppen te koop! Dus zeker even een kijkje nemen!

luier voor pop
Lees hier meer over Little Nina!
Houten poppetjes

Hout is iets wat jaren mee gaat en niet zomaar kapot te krijgen is! Daarnaast zijn de houten poppetjes te leuk om mee te spelen! Je kan ze gebruiken in een poppenhuisje, maar staan ook nog eens leuk in een kinderkamer! En ze worden geheel naar wens gemaakt. Bestel de poppetjes bij Meer dan Leuk!

duurzaam hout
Meer weten over de poppetjes? Kijk eens hier!

Ben je een beetje handig en wil je graag een duurzaam sinterklaas cadeau zelf maken? Dan hebben we hieronder een aantal ideeën voor je.

Maak een rugzak!

Op de blog van Bernina, staat een hele, leuke rugzak met een gratis naaipatroon. klik hier!

Maak een Pietenmuts!

In deze blog van ons, kun je een gratis patroon voor een pietenmuts vinden! Hoe leuk is dat!

Geef een activiteit

Een bon om samen koekjes te bakken, theatervoorstelling, zwemmen of samen naar de bioscoop. Dat ligt natuurlijk ook aan het budget dat je wilt uitgeven voor een sinterklaascadeautje.

Wil je meer over ons weten? Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *