De handgemaakte producten van…Toffe Tutte

In de serie handgemaakte producten van.. spreken we met eigenaren van een webshop of pagina op social media over hun handgemaakte artikelen.  Deze spullen worden met veel passie gemaakt en zijn vaak heel bijzonder. Je vindt ze niet snel in een winkel en ze zijn met veel liefde gemaakt! Wij willen daarom deze mooie producten en de eigenaren in “de picture” zetten. Deze keer geven we jullie een kijkje in het werk van Toffe Tutte! Ze maakt prachtige producten en kleedt hele babykamers aan!

Ze werkte 8 jaar met veel plezier in de Albert Heijn, maar er kwamen steeds meer opdrachten. Het werken in de AH was niet meer te combineren met het naaien. Ze hakte de knoop door en STOPTE….

Maar natuurlijk niet met haar hobby!

Dat nu haar werk is geworden.
Trotse eigenares van Toffe Tutte is Willy Visser!
Ze is 37 jaar, getrouwd met Ben Visser en hebben twee jongens: Marinus en Jan

Hobby|

Willy naaide altijd al voor hobby, maar plotseling begon het balletje te rollen. Een oud buurmeisje vroeg of ze wilde helpen met de aankleding van haar babykamer. Daarna kreeg ze al meer aanvragen. Maar toen kwam er een buurvrouw die vroeg of Willy haar wieg wilde bekleden en de babykamer wilde aankleden.

De producten die Willy had gemaakt werden blijkbaar veel besproken tijdens de kraam van deze buurvrouw, want na die kraamperiode stroomden de opdrachten binnen! 

De wieg bekleedt door Toffe Tutte. Geheel naar wensen van de klant.

Naam|

Eerst had ze een naam die blijkbaar al bestond en daardoor wilde Willy een nieuwe naam. Ze vroeg haar familie en volgers om hulp. De kinderen van haar nicht bedachten het. De “nichtjes” vonden haar de tofste tutte! Willy is namelijk met haar nicht opgegroeid als zusjes en Tutte is een Urker naam voor “tante”.

Haar kinderen vonden mij de tofste tutte.

Uitdagingen|

Daar houdt ze zeker van. We bekeken even haar Instagrampagina en daar zie je de leukste dingen voorbij komen! Zelfs een Unicorn! Die vinden wij echt heel leuk!

 Ik hou van een uitdaging. Eigenlijk vind ik alles wel leuk om eens te proberen.

Producten & workshops|

Toffe Tutte maakt van alles wat je nodig hebt voor de babyuitzet en de aankleding van de babykamer, babykleertjes en kinderkleding. Daarnaast geeft ze ook nog workshops macrameeën.

workshop macramé

Tijd|

Het ligt eraan waar mee ze bezig is. Met een wieg bekleden ben je al gauw 2 dagen bezig. Zo kan je met een geheel kamertje ook al snel een week bezig zijn, stof uitzoeken door de klant, knippen en dan alles nog naaien!

De tijd dat ik hier mee bezig ben is afhankelijk van de opdrachten.

Eigen draai|

Toffe Tutte probeert alles op haar eigen manier te doen, omdat er meer mensen zijn die het doen. Ik probeer wel op de manier hoe ik het aan pak mijn eigen touch er aan te geven.

Steun|

Krijgt ze allereerst van haar gezin! Maar ook haar ouders steunen haar, want in drukke tijden kan ze daar altijd aanschuiven voor het eten.

Toekomst|

 Een webwinkel zou wel erg leuk zijn, maar dat zit nog echt in de onderzoekfase. Voor nu hoopt Toffe Tutte zo door te gaan! Ze is te vinden op Facbook en Instagram

Ik ben nog niet zo lang bezig, maar ik hoop me nog verder te ontwikkelen. Ik vind dit erg leuk om te doen.

Kijk hier  ook eens!

Wil je meer over ons weten? Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *