·

Het ultieme Sinterklaascadeau voor een mama to be!

Sinterklaas vier je vaak samen en misschien dit jaar wel met een kleintje erbij! In de buik of erbuiten, het blijft bijzonder! Maar wat als je een (zwangere) vriendin wil verassen met Sinterklaas… Wat voor Sinterklaascadeau koop je dan?

Om een mama (to be) te verassen, hebben wij drie prachtige en unieke producten op een rij gezet!

Babyschoentjes van echt leder

Het beloofd een koude winter te worden en daarom zijn babyschoentjes het juiste cadeau! Daarnaast maken babyschoentjes een outfit helemaal af! Maar er zijn zoveel soorten om uit te kiezen.. Je wilt natuurlijk wel de juiste keuze maken! Daarom raden wij de schoentjes van Sluffies aan!

Sint cadeau babyschoentjes

Deze babyschoentjes worden geheel naar wens en op maat gemaakt. Ze zijn heerlijk soepel en blijven goed zitten aan de kleine voetjes. En het leukste is dat je zelf allerlei combinaties kan maken met verschillende kleuren, strikjes, veters, je kan het zo gek niet bedenken. Er is enorm veel mogelijk! Wil je dus echt een uniek cadeau? Bestel babyschoentjes bij Sluffies!

Sinterklaas cadeau kies voor sluffies

Je kan de babyschoentjes hier vinden.

Warme omslagdoek of wiegdeken

Wiegdekens en omslagdoeken, je kan er niet genoeg van hebben. Elke baby spuugt wel een beetje of juist veel. Dat betekent dat je van alles ook een paar extra moet hebben. Daarom is een omslagdoek of wiegdeken een perfect sinterklaascadeau.

Sinterklaascadeau kies voor een omslagdoek

Een warme omslagdoek gebruik je veel in de kraamtijd, maar in de winter ook vaak nog in het bedje. Hierdoor blijft een baby lekker warm. Een wiegdeken kun je ook goed in de wagen gebruiken. Maar om echt iets aparts te geven als sinterklaascadeau, kies je voor Kribbetjes. Zij maken handgemaakte omslagdoeken, wiegdekens en nog veel meer geheel naar wens.

wiegdeken

Bestellen kan via hun social media!Klik hier!

Een bijtring voor het krijgen van tandjes

Deze bijtring wil iedere mama voor haar baby hebben! Maak kennis met de toffe bijtringen van handmade ByMarly’s! Fijn voor een baby om op te bijten en ook nog eens fashionable! Er kan gekozen worden uit verschillende soorten kralen en zelfs de naam toevoegen is mogelijk!

sinterklaascadeau

Deze bijtringen worden met zorg gemaakt. Er worden verschillende materialen gebruikt die veilig zijn om op te sabbelen en te bijten. Daarnaast is een bijpassende speenkoord ook nog mogelijk en dat voor een zachte prijs! Een mooi cadeau om even goed uit te pakken voor Sinterklaas dus!

bijtring

Bestel de Bijtring hier!

Wil je meer weten over producten voor baby’s? Neem dan hier een kijkje!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *