De handgemaakte producten van… ZigZacht!

In de serie handgemaakte producten van.. spreken we met eigenaren van een webshop of pagina op social media over hun handgemaakte artikelen.  Deze spullen worden met veel passie gemaakt en zijn vaak heel bijzonder. Je vindt ze niet snel in een winkel en ze zijn met veel liefde gemaakt! Wij willen daarom deze mooie producten en de eigenaren in “de picture” zetten. Deze keer geven we jullie een kijkje in het werk van Zigzacht! Passie voor unieke producten, dat heeft ze zeker!

 

 

Wie is Zigzacht eigenlijk en wat maakt ze allemaal?! Wij waren er benieuwd naar, waardoor we haar uitnodigden voor onze blog! Ze maakt prachtige baby en kinderkleding! Wil je meer over haar weten? Lees dan gauw verder!

 

 

Zigzacht| Marlies is bijna 27 jaar en getrouwd met Marcel. Samen hebben ze een prachtige dochter Rebekka van 2 jaar. Ze werkt 24 uur als ambulant hulpverlener en maakt de producten voor de klanten naast haar werk! De leuke naam heeft haar vader bedacht, die kwam aan met zigzag kidsfashion. Toen moest ze gelijk aan ZigZacht denken..
Een leuke woordspeling, want de “ch” hoort een “g” te zijn! 

 

 

Handgemaakte producten| Marlies maakt prachtige handgemaakte kleding voor baby’s, peuters, kinderen en twinning setjes voor mama en kind, broertjes/zusjes en zelfs voor kind en pop! Ook maakt ze daarnaast nog complete babyuitzets en kraamcadeautjes!

ZigZacht maakt zelfs setjes voor kind en pop! Geheel bijpassend. Dat is pas twinnen!

 

Ontstaan| Marlies vond het er altijd zo leuk uit zien, die zelfgemaakte kleding op instagram en wilde dat ook heel graag. Vorig jaar heeft ze de stap genomen om het gewoon eens te proberen.  Ze kocht een simpele naaimachine en zocht een patroon voor een broekje. Ze schakelde haar moeder in hoe ze het moest doen en ging meteen aan de slag. Eigenlijk was dat best heel leuk om te doen, waardoor  zo haar instagrampagina ontstond.
Ik vond het super leuk om te doen.

 

 

 

Tijd| Die handgemaakte producten kosten ook tijd en wij vroegen ons af hoe Marlies dat nou allemaal doet! Ze werkt ook nog eens en op de dagen dat ze werkt is ze de hele avond bezig en als ze vrij is tijdens een middagslaapje van Rebekka. Dus zo’n 3-6 uur per dag! Het maken van 1 product kost ook veel tijd. Afhankelijk van het product, maar de meeste producten kosten toch zo’n 1-2 uur.

 

Een leuke trui, broek, jurk, alles wordt met veel liefde gemaakt!

 

Uniek en bijzonder| Omdat elk product handgemaakt wordt blijven ze bijzonder. Tevens is het door de stofkeuze van de klant een uniek product die je niet snel ergens anders ziet. Sommige producten worden geheel anders gemaakt dan je vindt in de standaard webshops of op instagrampagina’s. Omdat Marlies uniek wil blijven kijkt ze ook wel eens rond of haar producten niet ergens anders te vinden zijn, waardoor haar producten toch speciaal blijven. Bijvoorbeeld de poppenkleertjes en twinning sets voor mama en dochter.

 

Een droom is om mijn producten toch wel in een webshop of winkel te verkopen.

 

 

Steun van ..| Mijn man steunt me waar hij kan en moedigt me aan om nieuwe dingen te blijven proberen. Daarnaast is Instagram mijn grote steun, daar heb ik veel leuke mensen leren kennen waar ik het uiteindelijk voor doe (de klanten)!

 

 

Dromen| Haar producten in een webshop of zelfs in een winkel te verkopen! Maar bovenaan staat: de mensen blij blijven maken met haar producten!

 

 

 

Producten| Ben je benieuwd naar de prachtige spullen van Marlies?! De producten van ZigZacht zijn te vinden op haar instagrampagina!
Haar broer is bezig met een webshop die binnenkort online komt! En daar zijn wij natuurlijk erg nieuwsgierig naar! Neem gauw een kijkje op haar pagina!
Het leuke is dat je mede door het lezen van deze blog mee kunt doen aan een WINactie!! ZigZacht verloot namelijk onder onze volgers een poppenset!!! Wat moet je doen? Ga naar onze instagrampagina en lees daar de voorwaarden!
(De winactie duurt tot 02-07-2018)

Vergelijkbare berichten

2 reacties

 1. Denise schreef:

  Hoi!

  Wat superleuk wat je allemaal doet!

  Maak je ook twinning kleding voor kind en pop op verzoek? Of heb je deze al ergens in een webshop staan.
  Ik zou deze graag bestellen voor mijn nichtje en haar pop!

  Groeten Denise Heinsius

  1. Hoi Denise,

   Wij hebben deze blog over Zigzacht geschreven. Als het goed is hebben ze ook een webshop. Anders zou ik de vraag via hun social media kanalen stellen

   Groetjes Geke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *