De handgemaakte producten van “Meer dan Leuk”

In de serie handgemaakte producten van.. spreken we met eigenaren van een webshop of pagina op social media over hun handgemaakte artikelen. Deze producten worden met veel passie gemaakt en zijn vaak heel bijzonder. Deze keer Meer dan leuk in the picture.

Wie zit erachter deze leuke ‘shop’?

Marieke Zandvoort 32 jaar oud. Ze woont samen met haar man Harmen en vier kids Bram (7) Teun (5) Saar (3) en Roos van 1,5 jaar.. Een hond en twee poezen.

Wat doet ze zoal en hoe is het ontstaan?

Marieke werkt drie dagen in de week als activiteitenbegeleidster op een creatieve groep met mensen met een verstandelijke beperking.  Daarnaast runt ze haar eigen bedrijf Meer dan leuk.

“Ik ben hier mee begonnen, omdat ik het super leuk vind om creatief bezig te zijn en voor een ander iets te maken.”

De naam komt dan ook een beetje doordat Marieke heel veel dingen leuk vindt om te maken.

Gepersonaliseerde producten

Bijna al haar producten zijn gepersonaliseerd. Ze maakt familie poppetjes, steigerhouten groeimeters, nachtlampjes, naamborden voor bij de voordeur, gehaakte knuffels, speenkoorden, je kan het zo gek niet bedenken of Marieke heeft het wel in haar assortiment. De familie poppetjes zijn op het moment het populairste product.

Tijd & Werk

Vorig jaar had ze af en toe een bestelling, maar momenteel dagelijks. Dat betekent dat ze er elke avond mee bezig is. Meestal doet ze dit als de kinderen in bed liggen of tussen de middag. Bijna alles wordt naar wens gemaakt, waardoor er veel tijd in gaat zitten. Ze vindt het niet erg, als de klant maar blij is met het resultaat! Dat blijft super leuk!

Toekomst & dromen

Marieke haar man steunt haar hier ontzettend in en helpt vaak ook mee met zagen en boren.

Ik hoop ooit zo gegroeid te zijn dat ik hier van kan leven.

Maar het lijkt haar ook leuk om workshops te gaan geven..Ze ziet wel hoe het loopt. Haar leuke producten zijn hier te vinden!

Bedankt Marieke, dat we jouw mooie shop in the picture mochten zetten! We vinden het super tof dat we een product mogen weggeven!

Meedoen?

Houd onze Insta of Facebook pagina goed in de gaten en mis het niet!

Deze verloting is tot 25 mei 2019

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Ik heb al verschillende gehaakte grijze muizen cadeau gedaan van de hand van Marieke en er leuke complimenten over gekregen.

    Zo enthousiast doorgaan en dan komt dat eigen bedrijf er vanzelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *