·

Beste Black Friday deals Naaimachines en naaispullen

Heb je nog een nieuwe naaimachine nodig of een stofschaar dan is het natuurlijk altijd handig om te kijken wat de black friday deals zijn! Wij zochten een aantal goede deals voor jou op!

Projector voor patronen

De tip zag ik op Instagram en op dit moment komt de projector om het knippen of snijden van de patronen steeds meer in! De Yoton minibeamer is nu in de aanbieding bij Amazon. In het knippen met een projector moet ik me nog verdiepen, maar het is zeker een stuk duurzamer dan printen ;P Mocht je nou de Yoton graag met Wifi willen.. Hij is er op de Franse Amazon site goedkoper, alleen de verzendkosten zijn wat duurder. Je vindt hem hier! Voor een snijmat van 60 bij 90 kun je hier terecht. Maar deze is er ook, paar euro verschil, maar volgens de verkopers zelf herstellend..

Een rek voor al je garen

Een garenrek! Ook deze is nu met een leuke korting! Het garenrek is hier te vinden.

De Kai schaar!

Deze schaar is zo fijn! En nu voor een mooie prijs te koop!

De Kai is er ook nog in een versie groter! Deze is ook echt heel fijn, maar persoonlijk hou ik meer van een wat kleinere schaar. Maar dat is ieder voor zich, want ik naai bijvoorbeeld vooral veel klein werk en dan knip je ook geen grote stukken stukken uit. Doe je dit wel, dan is een groter schaar wat fijner natuurlijk.

Een naaimachine voor beginners.. 

Twijfel je al lang over een eigen, goede naaimachine? Wij schreven er deze blog over! Waar je allemaal op moet letten en wat voor machines er populair zijn voor beginners. 

Vanwege de Black Friday zijn er ook veel mooie deals! Check deze machines eens, als je budget niet heel groot is: 

Nog meer tips:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *