DIY- ideeën

Wil je lekker creatief bezig zijn en ben je op zoek naar ideeën? We hebben verschillende artikelen geschreven over creatieve dingen die je kunt maken, ook met kinderen. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren!

Assorted stationery scattered in wooden drawer

Populair

Woman Doing DIY Outdoors

TIE-DYE

Van een saaie stof iets moois maken? Tie-dye kun je op verschillende manieren doen. Met verf, bleek of met natuurlijke middelen. Wil je er meer over weten?

strik maken

Strik maken

Een gratis patroon voor een strik te maken, zonder de naaimachine erbij te gebruiken? Dan zou ik eens hier een kijkje nemen! Download ons gratis patroon.

Close-up Photography of Woman Sitting Beside Table While Using Macbook

Blogserie

De blogserie: ‘de handgemaakte producten van..’ zet verschillende, kleine ondernemers in de spotlight. Wil je meer over deze serie weten?

Proost!

Proost!

Elke keer weer een nieuw cadeau bedenken valt niet mee.. Een oom en tante waren 12,5 jaar getrouwd en we wilden ze graag iets persoonlijks geven. Want in unieke cadeautjes zijn we goed. We dachten na en kwamen toch uit…   Op een fles wijn.. Want bij feest…

Bloem maken

Eerder schreef ik over de babykamer van onze jongste. Hierin zag je veel dingen die zelf gemaakt waren. Waaronder de bloem! Toch wel één van de gaafste dingen die ik gemaakt had en waarbij het ook nog gelukt was! Soms zie je dingen op Pinterest en dan wordt…