·

Strik maken speciaal voor Sinterklaas!

Rennen naar de Action! Daar vind je meestal nepleer! En deze stukken nepleer zijn net groot genoeg voor het maken van super, leuke strikjes!

We maakten al eens eerder een strik, maar deze is speciaal in Sinterklaas stijl! En ook nog eens met een echte pepernoot erop. Super leuk een pepernootstrik voor als Sint op school komt.

Ik kwam op het idee toen ik een oud potje, doorzichtige nagellak tegen kwam. Dit deed ik op de pepernoot en later deed ik er een beetje lijm op met glitter om een S te krijgen. Helaas viel het strikje een paar keer uit mijn hand, waardoor de S wat rommelig werd.

strik voor sinterklaas
Nodig voor de Sint strik:

Leg de patroontjes op het leer en knip deze uit. Je kunt zelf een leuke combinatie maken en kiezen voor een grote of kleine strik. Lijm deze in elkaar met een lijmpistool en maak het alvast vast aan het klemmetje of elastiek. De pepernoot en veer doe je als laatste.

Sint strik

De pepernoot zette ik in de nagellak en maakte hier na het drogen een letter S op met lijm. Daaroverheen strooide ik gouden glitters. Hoe lang de pepernoot zo goed blijft, weet ik niet. Het geeft in ieder geval een heel leuk effect aan de strik!

Hoe je de strikjes maakt, kun je ook bekijken in dit youtube filmpje!

Voor meer Sinterklaas ideeën, kijk hier eens! We hebben namelijk 5 hele, leuke en ook nog eens gratis printables gemaakt!

Wil je meer over ons weten? Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *