·

Nieuw naaipatroon: Baby Broekje Aiden! Download nu!

Naaipatroon baby broekje

Dit is toch wel zo’n gaaf setje en naaipatroon geworden! Weer een geheel nieuw patroon voor een tof broekje voor een kleintje!

Mijn moeder maakte een prachtig broekje voor mijn neefje! Daarom is dit naaipatroon ook naar hem vernoemd. Hieronder vind je het patroon in de maat 86-92 geheel gratis!!

De andere maten kun je vinden in onze etsy shop!

Benodigdheden:

Werkbeschrijving naaipatroon van baby broekje Aiden

Print het patroon uit op ware grootte. Check altijd even het testvakje of deze klopt. Het patroon kun je ook voor een gewoon broekje gebruiken. Dan knip je de kniestukken en de nepzak er niet uit. Maar wil je het baby broekje Aiden maken, dan knip je ook de andere stukken uit.

Tip: Leg voordat je gaat knippen, altijd even een goed passend broekje op het patroon. Het zou jammer zijn als het broekje te klein zou zijn.

Het ligt er ook aan wat voor stof je gebruikt. Zit er niet veel rek in de stof, knip dan iets meer naadwaarde. Het baby broekje op de foto is gemaakt van punta, waardoor het broekje mooi aansluitend zit. Maar niet elk kind is het zelfde. Dus meet het altijd even na.

Je kunt al je creativiteit in dit broekje kwijt.

De naadtoeslag is niet inbegrepen, deze moet je zelf nog toevoegen. Dat doe je door bijvoorbeeld 1 cm om het patroon heen te knippen.

Of het patroon op patroonpapier over te nemen en dan 1 cm toe te voegen. Dan hoef je hier met het knippen van het baby broekje niet meer op te letten.

Dit doe je ook bij de kniestukken, band en boordje.

Knip alle patroondelen uit de stof. Ook de kniestukken en zijkant van het baby broekje van het naaipatroon.

Naai eerst de kniestukken en de nepzakken aan de voorkant van het broekje.

Werk de stukken gelijk af en stik deze door. Dit doe je ook met de achterkant. Je zet eerst de pas erop, kniestukken en daarna zet je de voorkant en achterkant pas aan elkaar. Als laatste doe je de band het het boordje.

We vinden het leuk als je ons noemt op social media! Gebruik #broekjeAiden of #bikerpantsAiden

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *