· ·

Wil je een Slouchy Beanie maken? Volg dan deze stappen.

Een slouchy beanie staat leuk en stoer. Deze wintermaanden kun je vast nog wel een muts gebruiken! De muts draagt heerlijk en kun je maken van een dunne tricot, maar ook van jersey. Zorg dat de stof goed rekbaar en soepel is.

SLOUCHY BEANIE

We maakten al eens eerder een beanie voor baby’s en dit patroon is ook prima te gebruiken voor peuters en kleuters! Als je een beetje rekbare stof hebt en de beanie niet te dik doet, dan kun je het patroon prima gebruiken voor een slouchy beanie!

De muts is al draagbaar in de herfst en blijft heerlijk warm in de winter en staat helemaal hip bij jouw kindje. De beanie is wel een beetje ‘slouchy’, ofwel ‘baggy’ maar kun je ook eenmaal omslaan als een gewoon mutsje. Je kan de beanie goed combineren bij verschillende stijlen kleding. De slouchy beanie maakt een nette outfit, net even wat stoerder.

slouchy beanie

  1. Gebruik rekbare, soepele stof.
  2. Maak het patroon voor een kind vanaf 5 jaar 2 cm breder en 5 cm langer.
  3. Hierdoor heb je geen boord nodig hebt en de beanie langer en slouchy valt.
  4. Daarna knip je het patroon 4 keer uit en volg je de rest van de werkbeschrijving dit staat bij de Beanie blog!

Beanie blog en stappen vind je HIER!

Wil je geen naai of DIY projecten missen?
Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *