·

Traktatie voor verjaardag? Simpel & snel!

Een leuke traktatie maken voor een verjaardag? Eens iets anders dan zakjes snoep en de kinderen vinden het ook nog eens super leuk! Het maken van de traktatie is eigenlijk super simpel!

Onze oudste werd 4 jaar en ik wilde graag eens iets anders dan een zakje snoep. Een traktatie die makkelijk te maken was, maar ook nog eens erg leuk voor de kinderen die op visite zouden komen.

Ik kocht bij de Hema, papieren bekertjes. In die bekertjes deed ik chips of popcorn. Ik moet zeggen dat chips veel handiger is, want popcorn wordt kleverig of ligt door je hele keuken.. ;D

Daarnaast deed ik er een lolly en wat andere snoepjes in. Je kan dit natuurlijk altijd uitbreiden.

Graag wilde ik een leuke foto op het bekertje. Deze kun je ook gemakkelijk ontwerpen in Word. Ik kocht stickerpapier. Dit is hetzelfde als etikketten, maar dan niet gesneden. Vaak is het wel duur.. En als je slimmer bent, print je het gewoon op etiketten uit en dan hoef je niet te knippen.

Maar dan duurt het ontwerpen weer wat langer, zodat de foto op de etiket past. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er alleen tekst op te zetten. Of de bekertjes samen leuk te versieren!

Een simpel en snel idee voor een traktatie!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *