·

Nacho’s uit de oven: Best recept ever!

Nacho’s uit de oven!

Waar wist je vroeger van?! Zusje kan heerlijk koken en daarom vroeg ik haar om het recept van deze overheerlijke nacho’s uit de oven! Ideaal voor een filmavondje! Pas op! Het recept is verslavend 😉

Nacho’s uit de oven.. Iets dat hier vaak op tafel staat. Een beetje kaas en chilisaus eroverheen en klaar. Totdat zusje op een avond een schaal op tafel neer had gezet, waar je echt niet vanaf kunt blijven. Als je al een echte fan bent van deze soort chips, dan is dit recept echt iets voor jou!

Wat heb je nodig?

Nacho uit de oven
  1. Knip de kipfilets in stukjes. Strooi er chilisaus en kipkruiden overheen.
  2. Bak kip totdat hij gaar is. Snijd de ui en paprika in kleine stukjes en bak dit mee.
  3. Doe nu laag voor laag in de ovenschaal; de doritos; de kip met de ui en paprika; chili saus erover en geraspte kaas. Als laatste de crème fraîche erover.
  4. Oven voorverwarmen op 180 graden. Schuif de ovenschaal er een paar minuutjes ( 5-7) in totdat de kaas is gesmolten. Zo blijft de chips lekker hartig.
  5. Haal de schaal eruit (met ovenwanten!!) en zet het neer op tafel! ENJOY!

Wil jij heerlijke recepten die er ook nog eens super goed uitzien (het oog wil natuurlijk ook wat!) En binnen no-time klaar? Check dan dit boek! Echte toprecepten om je vingers bij af te likken!

Naast de nacho’s uit de oven maakte zusje ook een heerlijk recept voor de zomer! Een pasta pesto! Een heerlijk zomers recept dat niet vaak genoeg op tafel kan! Wil je snel en makkelijk iets op tafel hebben staan? Dan zijn dit ideale recepten!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Oh wat lijkt dit mij lekker. Ik ga het zeker proberen. Bedankt! Gr een fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *