Blog,  Zomerproducten voor dreumes

Beste zomerproduct #2

In de serie van Beste zomerproduct voor dreumes en peuter, laat ik handige producten voor de zomer zien. Deze keer kwam ik ergens achter toen het een hele warme dag was. We hadden geen ijsjes meer in huis en in veel ijsjes zit veel zout.. Eigenlijk best ongezond voor kleintjes.

Het product is dus heel simpel, goedkoop en ook nog eens super handig voor warme zomerdagen! Daarnaast kun je de ijsjes zo gezond maken als jezelf wilt! Van het simpele maakte ik gebruik.. Een klein beetje ranja en water.. Een nachtje of paar uur in de vriezer en hupsakee! IJSJES!! Vorig jaar had ik dit al gekocht en jawel… Bij de Action! Gelukkig hebben we die niet op Urk, anders kwam ik er dagelijks.

Toen ik de ijsjes eruit wilde halen braken de stokjes al snel af.. OEPS! Tja.. Ook gelijk het goedkope gedeelte maar gehad. Daar moet je bij deze dingen wel erg mee oppassen. Dus eerst onder warm water en dan schieten ze al snel los. Niet eerst wrikken en trekken… Nee met beleid! Dan maar een lepel erin, dat werkt ook wel.. Maar dat was eigenlijk niet zo handig, want het ijsje viel er na een paar minuten af. Deze kun je er niet alleen vinden er zijn ook stevige ijsjesmakers te vinden bij de Action. Kijk daar goed naar! Maar voor een paar euro, kun je de hele zomer door!

En wat hadden ze een plezier van de ijsjes!! Doordat ze er ook nog leuk uitzagen,  vond onze peuter het helemaal niet erg dat er geen raketjes meer in de vriezer lagen. Je kunt natuurlijk ook een smoothie in de ijsjesmaker doen, dan hebben ze gelijk hun fruit gehad! Heerlijk toch voor die zomerse dagen. 

 

Er is geen enkele samenwerking geweest met een bedrijf uit deze blog. Deze blog is uit eigen ervaring ontstaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *