· ·

Proost!

Elke keer weer een nieuw cadeau bedenken valt niet mee.. Een oom en tante waren 12,5 jaar getrouwd en we wilden ze graag iets persoonlijks geven. Want in unieke cadeautjes zijn we goed. We dachten na en kwamen toch uit…

 

Op een fles wijn.. Want bij feest vieren hoort wijn! Proosten op de liefde van twee mensen!

Maar alleen een fles wijn is natuurlijk niet leuk! Dus hebben we twee wijnglazen geëtst.

Voor de fles wijn maakten we weer een freebie (gratis printable) die je makkelijk kunt uitprinten.  We hebben er twee gemaakt.. Namelijk 1 voor een koperen huwelijk, maar ook 1 voor het proosten op de liefde. Deze kun je dan voor alle gelegenheden gebruiken 😀

download hier: 

proost op jullie liefde

koperen huwelijk

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *