Waarom een trampoline in deze tijd een top idee is!

Trampoline, top idee voor de kinderen!

Vorig jaar kochten we een kleine trampoline voor de verjaardag van onze zoon. Ze wilden heel graag springen en hadden er eentje gezien. We wisten niet zeker of hij hier veel gebruik van ging maken en twijfelden over de aanschaf. We hadden niet veel ruimte en hierdoor moesten we een kleine aanschaffen. Om de trampoline zat een net, zodat hij er niet uit kon vallen. Een perfecte trampoline dus voor de toen nog peuter! Samen met zijn broer hadden ze er veel plezier van.

We zijn er nog steeds erg blij mee, omdat ze er dagelijks gebruik van maken.. Nu het op moment lastig is om ergens naar toe te gaan, hoeven de kinderen zich buiten niet te vervelen! Maar we merken wel dat hij wat te klein wordt voor de twee jongens. Maar gelukkig wonen hun neefjes op loopafstand die een hele grote hebben staan!

Hoe komt het dat er dagelijks gebruik van gemaakt wordt?

Nog steeds wordt er gretig gebruik gemaakt van trampoline, ook al is hij klein. Een trampoline daagt uit om lekker te springen! Als ik naar buiten kijken, wil ik zelf ook wel even springen! Dat werkt ook zo bij de kinderen. Als ze hem zien staan, gaan ze eerst even lekker springen! Ze worden er vrolijk van, omdat ze er maar weinig voor hoeven te doen om hoog te komen.

Maar wist je ook dat een trampoline naast dat het erg leuk is, ook super gezond is! Als je omhoog springt en landt zet je verschillende spieren aan het werk. Dus ook voor volwassen goed om dagelijks gebruik van te maken. De ideale trampoline voor een gezin vind ik toch wel de trampoline 250 een fijne afmeting, zodat er meerdere kinderen tegelijk kunnen springen. Deze kan namelijk een gewicht hebben van 100 kg en sommige zelfs van 160 kg!

springen

Kies wel voor eentje met een net! De kinderen springen soms zo hoog en kunnen daardoor lelijk vallen. Een net houdt ze tegen, zodat ze niet buiten de rand kunnen vallen. We hebben hier tips om een trampoline te kopen op een rij gezet!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *