Babykamers,  Lifestyle

De stoere babykamer van Nina!

Nina haar moeder blogt zelf ook en vertelde op haar site al over Nina haar babykamer! Toch wilden wij er meer van weten, want hoe was ze op deze stoere uitstraling gekomen?

Stijl| Toen ze zwanger was, ging ze samen met haar man nadenken over het kamertje. Ze waren er al snel over uit wat voor stijl het ging worden: stoer, grijs en steigerhout! Irma wist precies wat ze wilde. Nu hoefden alleen de spullen nog gekocht worden.

Ik ben dus op Pinterest gaan speuren en was er snel over uit dat we ook graag een ledikant en commode van steigerhout wilden hebben, om het kamertje een stoere uitstraling te geven.

Meubels| Heel wat uurtjes zocht Irma op marktplaats en Pinterest, waardoor ze op hele leuke ideeën kwam. Op Marktplaats vond ze eerst een steigerhouten ledikantje en later een mooie commode. Voor een klein prijsje mochten ze de meubels ophalen! Super leuk! Op het kamertje zitten twee inbouwkasten, dus die hadden ze niet meer te kopen.

Inrichting en hulp| Samen met haar moeder hebben ze de grootste muur in het kamertje antraciet grijs geschilderd. Haar vader maakte een mooie steigerhouten plank voor boven de commode. Daar konden de leuke spulletjes staan en aanhangen.  Hierdoor creëerde ze meer ruimte voor andere spullen. De leuke trap kochten ze bij de Xenos. Ook voor de gordijnen had Irma een idee.

Graag wilde ik grijze gordijnen met sterren, en dat is gelukt! Hier in het dorp heb ik hele mooie stof uit kunnen zoeken en zijn de gordijnen gemaakt.

Muursticker| De opvallende en leuke sticker op de muur is van AlieXpress.  Deze was gelukkig goed aangekomen, maar het plakken was nog wel even spannend.  Dit ging gelukkig goed! En wat staat het mooi op zo’n donkere muur! 
Speciaal| Al haar speurwerk op Pinterest werd beloond, want voor haar eigen knuffelbeertje van vroeger zag ze een leuk idee.
Mijn knuffelbeertje van vroeger hangt in een lijstje aan de muur.Op Pinterest had ik al een leuk ideetje gezien om een beertje ‘in te lijsten’.
In een kringloopschuur kocht ze een oud lijstje en verfde deze in dezelfde kleur als de grote muur.
Mijn beertje van vroeger heeft zo een mooi plekje gekregen!
Zeker een kamertje om trots op te zijn! Niet iets wat je snel bij een ander ziet!

Wat een gave, stoere inrichting van het kamertje!

En er kan zo een peuterkamertje van gemaakt worden! We vinden het beer idee erg origineel! 

Bedankt voor het delen!

Liefs, A en G

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *