· ·

Welke merken voor kinderen gaan mee in de trends van dit jaar? Check nu!

Wat is de trend voor deze winter en welk kindermerk gaat hier in mee?! Er zijn heel veel kledingmerken en je hebt misschien wel een aantal favorieten net als wij! Wij zetten de trends van deze winter op een rij en hoe je ze kan combineren met eventuele handgemaakte kleding. In deze blog vertellen we je er alles over!

Trends van de kindermode 20/21

Back to Nature! Zo kun je het wel noemen, want deze winter gaan we helemaal terug de natuur in! De tinten van bossen en ruige bergen zie je terug in de kledingkleuren en de aardetinten van de herfstmode gaan hierin mee. De stoffen zijn vooral fluffy en grof! Denk aan berenvellen en warme dekens.. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar dit wordt gemixt met de jaren 70 stijl die we eerder al zagen. De trendsetter was toch wel de flared pants. Maar nu komen ook de spencers, corduroy (soort broek) en coltruien er weer aan! En veel kindermerken gaan hierin mee!

Stof & kledingsoort

Op dit moment zijn vooral de velours en ribstoffen helemaal HOT! Dit zien we ook terug in de kinderkleding. Er zijn veel merken die hier in mee gaan! Name it en Pull&Bear zie je gebruik maken van de ribstoffen in blouses, jasjes, rokken en broeken. Maar ook de H&M en Hema gaan helemaal mee in de trend van dit moment! De ribstof wordt gecombineerd met de grovere fluffy stoffen en hierdoor krijgt de kinderkleding een eigenwijze uitstraling.

Maar ook de trends van de dieren printen en bloemetjes blijven! En de ruit heeft ook opnieuw zijn intrede gedaan! Je ziet deze terug in jurkjes, rokjes, maar vooral ook broeken en blouses. Dus weer helemaal back tot the 70’s!

Naast het naaien van kleding, mag ik ook graag shoppen voor de jongens! Het leukste vind ik nog om handgemaakte kleding te combineren met iets wat ik koop. Je maakt vaak iets wat je leuk vindt of wat je op het moment overal ziet!

Combineren met handmade!

Maar wat zijn nou de kledingmerken voor jongens die je makkelijk kunt combineren met handgemaakte kleding? Eigenlijk alles wel! En blijf vooral doen waar je veel plezier uit haalt! Mee gaan in de trend hoeft niet natuurlijk en iedereen ontwikkelt zo wel zijn eigen stijl. Name it, Vingino, Tygo en Vito en Cars zijn mijn favoriete kindermerken. Met naaien mag ik graag een beetje gek doen en dan koop ik er vaak een niet al te uitgesproken kledingstuk bij. Maar ik kan ook zo meegaan in een trend, zoals de flared pants die ik zelf heel tof vind! Op dit moment zie je bij alle kindermerken de natuurtinten, rib en velours stoffen wel terug komen. Is het niet in de jassen, dan is het wel in de broeken! Ben je beginner en vind je naaien al moeilijk genoeg, naai dan een tof rib rokje en hou het simpel. Koop er een mooie coltrui ben en je bent helemaal hip dit jaar! Kies je voor iets moeilijker… dan zou ik echt voor de ruit gaan! Een stoere broek of klokrok met daarop blouse met spencer of trui erover. Zo zie je dat alles heel makkelijk te combineren is dit jaar!

Trends
Handgemaakt en gekocht gecombineerd!
Gekochte trui, grof gebreid met handgemaakte broek en leuke laarsjes.
Kerstkleding

Vooral voor de Kerstdagen mag ik graag even kijken bij het merk Name it. Die gaat echt mee in de feeststijl van stropdassen, bloesjes en betaalbare gilets en blazers, naast de trends van dit jaar. Voor de meiden zou dan ik dan o’chill kleding kopen ,die net als het kindermerk Name it betaalbare prijzen heeft en leuke feestkleding. Ook is dit merk is goed te combineren met handgemaakte kleding. Het heeft leuke kniekousen en maillots om een jurkje of rokje helemaal af te maken.

Net als bij de jongens zie je dat de sweater langzaam verandert in grove, gebreide truien. De truien kunnen niet grof genoeg en worden gemaakt van zachte wol. Je zag het eerder al, de blouse onder de trui, maar nu is de spencer er ook weer! Voor de meisjes is vooral de culotte erg in! Een kortere broek met wijdere pijpen. Voor de jongens is het vooral de corduroy die zijn comeback maakt, samen met de ruit die je terug ziet in de blouse!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *