Goedkope actractiepark kaartjes

Laatst wilden we een dagje weg, maar we schrokken van de prijzen van de “bekende” parken.. We hebben een dreumes en peuter en vaak is zo’n park veel te groot en kunnen ze nergens in.. Een park met speeltuinen, voorstellingen en hier en daar wat leuke dingen om te bekijken was een pré. Maar wat waren die kaartjes duur zeg!

Via Google ging ik op zoek! We hadden eigenlijk nog geen idee wat we wilden doen, maar het Dolfinarium leek ons een leuk idee. Voor ons niet te ver rijden, het park is niet al te groot en heeft hier en daar wat speeltuinen. Ook las ik dat er laatst een leuke waterattractie was geopend!

De prijs aan de poort voor volwassenen is € 28,50 p.p.! Voor onze kleuter €26,00 en de dreumes is gratis.  En dat voor “even een dagje weg.” Want je kent het vast wel.. Je loopt lekker in het park en de kleine begint te drammen… Je peuter wordt moe en al snel ben je er klaar mee..

Dan heb je wel een flinke som geld betaald..

Via dagtickets vond ik kaartjes voor veel goedkoper.  Het is jammer dat je niet gelijk een parkeerticket kan kopen.. Die haal je daar voor €8,50.

We namen voor de rest niet veel mee (tja een luiertas is al zwaar genoeg ahah) en het zou af en toe gaan regenen.. Ik nam alleen een zwembroekje mee als we nog in het waterpark zouden komen.

We zagen veel mensen met een bolderkar.. Wat een top idee.. Koelbox, paraplu’s alles erin en natuurlijk de kinderen! Met mooi weer kun je je best een dag vermaken in het Dolfinarium. Je moet alleen niet teveel verwachten. Het park is wat gedateerd, niet groot en heeft een flinke schoonmaakbeurt nodig, maar de voorstellingen vonden onze kinderen super leuk. De speeltuinen konden ze heerlijk in spelen en de zeedieren waren ze weg van.

Daarna werd onze dreumes wat hangerig en deden we die in de buggy. Toen we naar het waterpark liepen, viel hij in slaap. Wij haalden koffie en onze kleuter kon zijn lol niet op in het waterpark. Er staan ligbanken en wat stoeltjes met een koffietentje en er ziet iemand op de uitkijk. Je kan je er omkleden en er zijn wc’s. Alles zag er op dit gedeelte netjes uit.

Wij hebben genoten!

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *