De babykamer van Liv

Deze keer in de serie: de babykamer van..mogen we een kijkje nemen in het prachtige babykamertje van Liv! Het aankleden en persoonlijk maken van een babykamer, vindt haar moeder erg leuk om te doen! Deze babykamer heeft een romantische stijl met wat Scandinavische accenten.

 

Inspiratie

Inspiratie| Een babykamer voor de tweede keer samenstellen verliep heel wat vlotter dan de eerste keer. Vooraf maakte Robbin (de moeder van Liv) een Pinterestbord met tal van leuke en uiteenlopende ideetjes! Ook Instagram is een grote bron van inspiratie geweest. Er zijn zoveel leuke accounts om te volgen! Daar heeft ze dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.
 

Meubels

 
Meubels| Voor de basismeubels van de babykamer zijn Robbin en haar vriend op zoektocht gegaan voor de basismeubelen van hun eerst baby June. Liv heeft de meubeltjes gekregen van haar grote zus.
 
 
 
Ideale duo| Het realiseren en bedenken van de inrichting is Robbin haar favoriete bezigheid. Liv haar kamertje is nooit ‘af’.  Ze blijft het leuk vinden om af en toe eens te verschuiven en te veranderen, zodat het kamertje persoonlijk wordt. Bij de inrichting moest vriendlief helpen. Ze vormden het ideale duo! Hij was nodig voor het zware werk, maar hier en daar dacht hij ook even na over de mogelijk inrichting. (Zolang dit niet te lang hoefde te duren haha…)  
 
 
 
 
Uniek en Mooi|  Robbin heeft enkele handgemaakte kleertjes gekregen van haar moeder die haar zussen en zij als baby hebben gedragen.
 

 

Zulke dingen koester ik en houd ik voor altijd bij mij.

Tevens heeft ze ook een prachtige naamslinger zelf mogen ontwerpen. Deze heeft een speciaal plekje gekregen.Mijn favoriete stuk is het geboortekoffertje van mommiesandmiracles, deze is gebaseerd op Liv’s geboortekaartje. In dit koffertje zitten alle herinneringen aan haar geboortedag, zoals ziekenhuisbandje, eerste mutsje, krabwantjes, felicitatiekaarten, …

 

Als er ooit brand uitbreekt, zal ik deze beslist meenemen!

Producten| Haar commode en kledingkast hebben we gevonden bij Babydump, het bedhuisje is afkomstig van hetslaaphuisje.nl. Andere leuke, persoonlijke productjes zijn meestal afkomstig van Nederlandse Handmade shops zoals bvb. babyroosofficial, sleepyhead, lilyrazz, & feestjevanhout. Ook Belgische webshops zoals degeleflamingo & by.crealicious hebben we bezocht om de kamer nog meer aan te kleden.
Het mooiste product is toch wel haar bedhuisje!
 
 
 

 

Het resultaat| Het is toch wel geworden zoals ze in haar gedachten had. De leuke webshops waarmee ze telkens  mee mag samenwerken zou ze graag in het bijzonder willen bedanken.

Ik krijg altijd een leuk gevoel als ik Liv’s kamertje zie. Ik vind dat ze warmte en gezelligheid uitstraalt.

 
 
Bedankt Robbin dat we Liv haar prachtige kamertje ‘in the picture’
mochten zetten!  Wat een mooie spulletjes heeft ze en een prachtig bedje!
Veel liefs,
A & G
 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *