maatlabels voor baby
free printables,  Ouderschap,  Persoonlijk

Freebie: Gratis printable kastlabels Download now!

Een baby groeit hard en vaak heb je daarom veel verschillende maten kleertjes nodig. Ik weet nog goed dat we van de oudste veel kleertjes kregen, zelfs tot maat 104! Maar op een gegeven moment raakte ik het overzicht een beetje kwijt en waren deze kastlabels een ideale uitkomst geweest!

Kastlabels

Voor je het weet zit jouw kleintje alweer in een volgende maat. En hoe irritant is het als je geen overzicht hebt van alle kleertjes. Je krijgt vaak in je kraamtijd verschillende maten en voor je het weet vergeet je dat leuke setje dat achterin de kast hangt….

Als je een hangkast hebt zijn deze labels erg handig en praktisch voor het ophangen van de kleertjes. Met deze gratis maatlabels kun je de kleertjes makkelijk op maat hangen en sorteren. Zo zie je direct welke maten er hangen.

kastlabels
Dik printpapier

We hebben de labels bewust twee keer gemaakt, met één kant in spiegelbeeld. Als je ze uitprint en daarna op elkaar plakt zijn ze extra stevig en zie je ze van beide kanten!

Handig toch?!

Voor het maken van de labels kocht ik fotopapier bij de Action. Dit is dikker en steviger dan gewoon printpapier. Hierdoor gaan de labels ook minder snel kapot.

Maken & Sorteren

Het is heel simpel om deze labels te maken! Je print ze uit op dikker papier. Daarna knip je het rondje en de witte zijkant eruit en plak je ze op elkaar. Je sorteert de kleertjes en daarna hang je ze op! Ideaal toch…

Download de kasthangers op maat HIER

maatlabels voor kast

Heb jij de kastlabels al gebruikt en ben je er net zo blij mee als ons? We vinden het leuk als je ons noemt op social media! Je kan hier meer gratis printables vinden

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *