free printables,  Lifestyle,  Ouderschap

Hoera zwanger Aftelkaart voor kids! Download nu| Freebie

Hoera zwanger! Er is een broertje, zusje, neefje of nichtje onderweg. Het komt wekelijks aan de orde of wordt zelfs elke dag naar gevraagd! Mama… hoe lang duurt het nog?? Wanneer komt de baby? Deze vragen kunnen bij veel kinderen spelen! Vooral jonge kinderen vinden het lastig. Hoe handig is dan een aftelkaart!

Er werd gevraagd voor een aftelkalender bij een zwangerschap. Ik ging allereerst rondneuzen op internet, want ik had geen idee waar ik moest beginnen. Best wel lastig zeg… Ik kwam er direct achter dat overal die leuke aftelblokken worden gepromoot. Handig voor ons, maar voor kinderen? Dan is een aftelkaart veel beter.

Meer freebies? Die vind je hier!

Niet inzichtelijk voor peuters en kleuters in ieder geval. En een zwangerschap duurt voor zulke kleintjes best wel lang. De buik wordt groter. Iedereen vraagt ernaar. Je peuter of kleuter wordt er vaak bij betrokken. Als de baby begint te schoppen, mogen ze dat ook meevoelen. Maar wanneer komt die baby nou! Sommige vrouwen hebben al vrij snel een flinke buik. Dan is het voor een peuter helemaal lastig en duurt het alleen maar lang, wanneer broertje of zusje zich aandient.

Aftelkaart 40 weken

Vragen zoals: Wanneer komt de baby? Hoe lang duurt het nog?
Kun je leuk oplossen met deze handige aftelkalender van 40 weken. Het laatste hart is het grootst, dan komt natuurlijk de baby..

Maar die komt niet op commando! Dus elke dag mogen ze een klein stukje van het hart inkleuren, voor het geval dat je overloopt 😀

Wat vinden jullie van deze poster?

Download hier de aftelkalender 40 weken!

aftelkaart 40 weken a3

aftel kalender 40 weken a4

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *