· ·

Bijzonder hoekje in de ouderslaapkamer!

In de serie “de babykamer van”, lees je over verschillende babykamertjes. Deze keer een bijzonder hoekje op de ouderslaapkamer, waar wij wel erg benieuwd naar waren. Sanne, de moeder van Vic vertelt er alles over! 

Haai, ik ben dus Sanne. Getrouwd met mijn jeugdliefde Melvin en samen hebben we drie prachtige kinderen: Sophia van 4 jaar, Thiago van 2 jaar oud en kleine Vic is 5 weken.

Allerleukste werk & blog!

Sinds twee jaar heb ik de allerleukste baan die er is. Ik ben namelijk voor mezelf begonnen als fotograaf en mag de mooiste momenten vastleggen. Voornamelijk bruiloften, baby’s en familie’s heb ik voor mijn camera staan. Daarnaast blog ik graag op huisjevolliefde.com en besteed heel graag veel tijd aan mijn gezin.

Ontstaan & inrichting

We wonen in ons eerste huisje. Dit huis kochten we toen we samen gingen wonen en is nu eigenlijk qua slaapkamers te klein. We hebben dus maar drie slaapkamers en dus heeft Vic geen eigen kamer maar een heel mooi hoekje op onze kamer.


Ze worden al zo snel groot en vooral die eerste tijd wil ik heel bewust meemaken!

Dit hoekje heb ik samen met Melvin gemaakt. En stiekem vind ik het heerlijk dat ik hem nog zo dicht bij me heb. Ze worden al zo snel groot en vooral die eerste tijd wil ik heel bewust meemaken. En aangezien Vic borstvoeding krijgt is het heerlijk om hem zo dicht bij me te hebben in de nacht.

Steeds mooier

Het leuke aan Vic zijn hoekje is dat het week na week mooier wordt. Steeds veranderd er weer wat. De basis is vooral het geverfde blauwe stuk. Dit is blueberry dream van Flexa. Ik schilderde het in een punt en een stuk op het plafond door. Hierdoor maak je het écht een hoekje.

Door af te wisselen houd ik het vernieuwend.

Producten

De mooie wolken mobile was één van de eerste dingen die er hingen en is van Newbornmusthaves. Het plankje is gekocht bij de IKEA. Ik heb er gouden haken aangehangen (Zeeman) waardoor we er nog meer aan kunnen hangen.

De ene keer hangt er een nieuw pakje aan en dan weer een lijstje. Door af te wisselen houd ik het vernieuwend. Onder andere Vic zijn gehaakte naam (Bliszkids) en zijn mooie geboorte kaartje (HipDesign) hebben mooie plekjes in zijn hoekje.

Ik vind de manier waarop we zijn hoekje geverfd hebben leuk. De stoere hippe kleuren en mooie items maken het af. Hij heeft echt zijn eigen stukje op onze kamer.

En juist daardoor is het precies geworden zoals ik in gedachten had.  

Bedankt Sanne voor het delen van het prachtige “hoekje” binnen jullie slaapkamer voor de kleine Vic! Wat praktisch voor de “hongerige” nachten van de kleine man en super gaaf bedacht! Ik denk dat dit voor veel (aanstaande) ouders een eyeopener is over het het eigenlijk ook kan. Je hebt een nieuwe trend gezet 😉 Liefs, Alice en Geke

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *