Blog,  free printables

Afscheid cadeau voor meester

Afscheid van een collega/meester

Hoe ga ik onze meester en collega nou bedanken voor zijn inzet bij ons in de groep? Dit wilde ik wel op een leuke manier doen. Ik wilde graag de kinderen hierbij betrekken, maar wist eerst niet goed hoe. Daarom ging ik bezig om voor de meester een leuke choco wrap te maken. Chocolade valt toch altijd in de smaak? En deze printable kan iedereen gebruiken bij het bedanken van een meester!

Ik vroeg aan de kinderen in de klas of ze een mooie tekening wilden maken. Deze bond ik samen als boekje en daarbij bedacht ik een omhulsel voor een chocoladereep. Toen ik het bij elkaar inpakte, vond ik het er een beetje karig uitzien..

De chocoladewrap is gratis  HIER   te downloaden!

Ik had een grote Gwoon chocoladereep gekocht. Maar andere merken zijn ook geschikt.

Dit leuke omhulsel is geschikt voor een grote chocoladereep van diverse merken.
* Uitprinten en knippen
* Vouw de zijkanten naar binnen en plakt de grote delen aan elkaar.
Heel simpel!

TIP: leuk voor aan het eind van het schooljaar!! 

Er moest nog iets bij komen. Ik begon te zoeken op grappige spreuken en deze sprak me direct aan! Van deze grappige tekst maakte ik een wijnetiket.

Deze kun je makkelijk over het etiket plakken en is nog leuk ook! Je kunt hem HIER  gratis downloaden

Samen met het boekje en de chocoladereep was het toch een heel leuk cadeau!

Het eindresultaat met de leuke wijnetiket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *