Afscheid cadeautje voor meester; lees hier de tips!

Afscheid van een collega/meester

Afscheid cadeau voor de meester! Wat voor cadeau moet je nou aan een meester geven? Samen met mijn klas bedachten we een leuke manier om de meester een cadeautje te geven.

Hoe ga ik onze meester en collega nou bedanken voor zijn inzet bij ons in de groep? Dit wilde ik wel op een leuke manier doen. Ik wilde graag de kinderen hierbij betrekken, maar wist eerst niet goed hoe. Daarom ging ik bezig om voor de meester een leuke choco wrap te maken. Chocolade valt toch altijd wel in de smaak? En deze printable kan iedereen gebruiken bij het bedanken van een meester!

gratis chocowrap

De chocoladewrap is gratis  HIER   te downloaden!

chocowrap

Ik had een grote Gwoon chocoladereep gekocht. Maar andere merken zijn ook geschikt.

Dit leuke omhulsel is geschikt voor een grote chocoladereep van diverse merken.
* Uitprinten en knippen
* Vouw de zijkanten naar binnen en plakt de grote delen aan elkaar.
Heel simpel!

TIP: leuk voor aan het eind van het schooljaar!! 

Ik vroeg aan de kinderen in de klas of ze een mooie tekening wilden maken. Deze bond ik samen als boekje en daarbij bedacht ik een omhulsel voor een chocoladereep. Toen ik het bij elkaar inpakte, vond ik het er een beetje karig uitzien..

Er moest nog iets bij komen. Ik begon te zoeken op grappige spreuken en deze sprak me direct aan! Van deze grappige tekst maakte ik een wijnetiket.

wijn etiket

Deze kun je makkelijk over het etiket plakken en is nog leuk ook! Je kunt hem HIER  gratis downloaden

Samen met het boekje en de chocoladereep was het toch een heel leuk cadeau!

wijnetiket
Het eindresultaat met de leuke wijnetiket!

Ondertussen hebben we veel meer printables gemaakt voor een meester of juf. Deze kun je hier en hieronder vinden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *