Weekprintable

Om toch wekelijks een leuke printable te bedenken, vroeg ik jullie om hulp! Er kwamen veel dingen naar voren.. Aftelkalenders, posters voor op kinderkamers en familieplanners! Deze keer ben ik begonnen met het ontwerpen van een stoere jongensposter. De aftelkalenders voor Kerst en Sinterklaas heb ik zelf nog niet veel mee, omdat het nog zo ver weg is. Maar ook die gaan er zeker komen! 

 

Ook de familieplanner zal er komen! Maar hoe ga ik dat makkelijk aanpakken.. Want niet iedereen heeft op maandag huiswerk of voetbal… Misschien iemand een gouden tip?

Deze week in ieder geval al een stoere poster! Als je de poster in een lijst doet, geef je hem nog even die extra uitstraling op een jongenskamer! Ik vind hem in ieder geval geslaagd! Ik hoop dat jullie er ook veel gebruik van mogen maken 😀

Download hierboys room

Onze ontwerpen zijn niet voor commerciële doeleinden, alleen voor eigen gebruik! 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *