Een Unicorn traktatie maken? Zo doe je dat!

Unicorn traktatie!

Je kind jarig?! Een traktatie of thema bedenken is vaak niet zo moeilijk. Maar dan nog het maken. Eigenlijk kan het ook heel simpel en hoeft niet alles moeilijk te zijn! Ik zag een hele leuke versnapering, die ik met jullie mocht delen. Deze verjaardag was in unicorn stijl! Helemaal gaaf voor kinderen die houden van unicorns.

Ik zag een leuk idee via Instagram van Dineke. Daarom vroeg ik aan Dineke of ik deze met jullie mocht delen!. Het is simpel, maar oh zo leuk! Eerder deelde ik een traktatie van onze oudste die vier jaar werd. 

  • Een thema in unicorn stijl:
  • Bekers– Hema
  • Puntzakken
  • Snoep
  • zwarte markeerstift

De oren komen uit de onderkant van de bekers. En de zakjes zijn leuk gevuld met allerlei snoep! Je knipt de onderkant van het bekertje eruit. Daarna knip je hier oren van. Deze plak je aan de binnenkant van het bekertje. De beker staat andersom. Teken daarna de oogjes erop.  Vul de zakjes met wat lekkers en knoop ze dicht. Doe deze in het bekertje. Als laatst doe je een strikje om de bekers.

unicorn taart

foto’s: Dineke Bode

traktatie unicorn

unicorn taart

De prachtige taart komt bij Bakkerij Brouwer op Urk vandaan.

Heb jij nog een leuke traktatie die wij mogen delen? 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *