Gereedschapkist met naam

Een uniek kraamcadeautje maken, kan vaak heel simpel zijn. Al voordat ik mijn plottermachine had, vond ik het leuk om persoonlijke kraamcadeautjes te maken. Nu werd ik gevraagd om iets voor een collega van mijn man te maken. Lang nadenken, hoefde ik niet.

Een kraamcadeau hoeft niet altijd kleertjes te zijn. Of speelgoed voor het eerste jaar. Natuurlijk kan het ook een cadeau zijn waar ze later wat aan hebben. Persoonlijke cadeautjes vind ik altijd leuk om te geven. Iets dat uniek is, maar ook waar het kind echt iets aan heeft. Bijvoorbeeld een spaarpot met naam of een geboorteromper met alle gegevens. Altijd leuk voor op de babykamer, maar ook voor later.

Deze keer vroeg mijn man of ik een cadeau wilde bedenken voor een collega. Ik had direct een idee… Hij had zo zijn twijfels 😀

Maar ik mocht toch mijn idee uit werken. En uiteindelijk werd het een (speelgoed) gereedschapkist met naam.

kraamcadeau met naam

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *