Wild and free poster

Elke week delen we een nieuwe en vooral hele leuke; gratis printable! Dit kan van alles zijn, van interieurposters tot beloningskaarten. Heb jij een leuk idee? Stuur dit gerust naar ons toe en wie weet staat hij volgende week op onze site! Deze keer een poster voor op een kinderkamer.

Zwart/wit blijft mijn favoriet wat betreft posters! Deze week weer een nieuwe printable voor aan de muur. Vorige week maakten we een regenboogposter met aarde tinten die hier te vinden is.

wild and free freebie

Dit keer weer een leuke tekst in de vorm van een zwart/wit poster. Deze poster past in elke ‘stoere’ kamer. Het leuke is dat de poster gewoon hier gratis te downloaden is! We maakten al eerder zwart/wit posters, zoals deze voor in een speelhoekje en de populaire download; little man cave!

little man cave

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *