Babyzeep zonder rommel

Babyproducten zonder rommel. Ik wou dat ik eerder wist van dit bestaan. De kleine heeft namelijk best een schrale huid. Vooral in de winter! Op zoek gaan naar het juiste product kan soms knap lastig zijn. 

Sinds wij kinderen hebben gekregen, denk ik steeds bewuster na over bepaalde producten. Een tijd lang zocht ik naar tandpasta zonder aluminium. Waarom? Daar zal ik de volgende keer een blog aan wijden. 

Via Facebook kwam ik in contact met Roelie, die een prachtig bedrijf heeft! Ze verkoopt producten zonder chemische toevoegingen! Veel van haar producten zijn handgemaakt. Ik mocht van haar de zeep testen voor onze kleine.

 

baby shampoo zonder rommel

 

Daarnaast kocht ik wasnotenzalf voor zijn schrale huidje. Als je net als ik van heerlijke geuren houdt, is het best wennen! Het geurt natuurlijk veel minder dan gewone zeep of shampoo, omdat er helemaal geen chemische rommel in zit.

De zalf vond ik al snel heel fijn en gebruik ik zo nu en dan ook voor mijn gezicht. Het is heel zacht en dat voel je ook! De avond voordat ik naar bed ga, gebruik ik het zo nu en dan voor mezelf. ‘S morgens heb ik dan een heerlijke zachte huid. Natuurlijk kocht ik het voor onze dreumes, waar ik het ook veel voor gebruik. Net na het badderen om zijn huidje een boost te geven, maar ook bij het naar buiten gaan. De zalf maakt zijn gezichtje winterproof. 

De zeep moest ik nog even aan wennen, maar echt wel heel fijn! Steeds meer begin ik het zelf ook te gebruiken. Het is zacht en ook nog eens erg natuurlijk! Dagelijks was ik de kinderen hun gezicht met de zeep. Hun huidje blijft veel zachter en is dan ook winterproof!

 

 

parfumvrij voor baby

 

De producten worden handgemaakt en gekeurd! 

Heb jij of je kleine een gevoelige huid of eczeemplekken? Dan zijn dit perfecte producten. Roelie heeft naast deze zeep ook nog een andere lijn. Je kan alles op haar site vinden: www.geenparfum.nl 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *