DIY,  free printables

Traktatie idee: Maak een Big Mac Menu! Super makkelijk!

Traktatie Big Mac

Dagenlang zat ik te scrollen op Pinterest voor een leuke traktatie. Via Alie bestelde ik soldaatjes, maar ja… Die komen maar niet binnen. Vorig jaar bestelde ik vliegtuigjes.. Die kwamen twee weken te laat…Grrr…. Dus werd het tijd om iets anders te bedenken!

Simpel en Makkelijk

Totdat ik een traktatie idee met chips en snoep hamburgers tegenkwam. Ik liet hem aan onze oudste zien en hij was direct enthousiast. Dit wilde hij wel en al snel werden de soldaatjes vergeten.. Natuurlijk moest ik hiervoor eerst achter mijn computer springen om een leuke printable te maken, die jullie ook weer kunnen gebruiken!

traktatie big mac

Papieren bekertjes zijn bijna overal te krijgen. Ik heb de bovenkant eraf geknipt, omdat ik dit wel een leuk effect vond hebben. De stokjes zijn rietjes die ik door midden heb geknipt. Je kan ook kiezen voor papieren rietjes.

Download de printable voor de Big Mac hier!

Naast de traktatie voor school, maakte ik ook nog een makkelijke traktatie voor de BSO. Deze traktatie blijft een hit bij veel kinderen en is ook nog eens super easy om te maken! Met een paar dozen chocolade zoenen,kleine stroopwafels en cocktailprikkers, maak je een lekkere herfst traktatie.

Deze legde ik op bakpapier op een dienblad. De blaadjes knipte ik uit gekleurd papier en legde die eronder. Dit gaf een erg leuk effect! En het belangrijkste… Onze zoon was helemaal happy!!

Andere traktaties die we maakten kun je hier vinden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *