free printables,  Handgemaakte producten van,  Lifestyle

De handgemaakte producten van ‘QutiePhie Handmade’

In deze serie spreken we met eigenaren van een webshop of pagina op social media over hun handgemaakte artikelen. De producten worden met veel passie gemaakt en zijn vaak heel bijzonder.

Wie zit erachter deze leuke producten?

Het is Eline, 30 jaar en getrouwd. Mama van twee kinderen van 3 jaar en 5 maanden.

Hoe is het ontstaan?

Eline zag overal leuke broekjes voorbij komen en dacht: dat kan ik toch ook zelf? Op dat moment was haar oudste kind 1 jaar oud. Ze haakte destijds veel en soms ook voor anderen. Daar kwam nu het naaien bij. In eerste instantie naaide ze alleen voor haar eigen zoontje, maar al gauw werd het meer.

handgemaakte
Hoe ben je op de naam gekomen?

Het is ontstaan met een Facebookpagina: “Handmade by Eline”. Toen haakte ze nog en was het vooral voor haarzelf bedoeld. Maar later kwamen hier steeds meer andere dingen op bestelling bij. Daarom heeft ze kort geleden de naam veranderd in ‘QutiePhie Handmade’. Hierin zitten de namen van haar kinderen verwerkt, Quinn & Philou.

handgemaakte shirt
Hoeveel tijd kost een product?

De tijd die Eline in haar producten steekt is heel erg wisselend. De ene week is het drukker dan de andere. Tevens werkt ze als oncologie verpleegkundige (20 uur per week), waardoor het best puzzelen is.

“Verkoop in een winkel zou wel een droom zijn!”

Wat is je droom/toekomst?

Het zou natuurlijk gaaf zijn om meer te kunnen doen met haar handgemaakte producten. Ze wil eerst maar eens beginnen met een webshop en daaruit verder kijken. Eerst maar eens beginnen met een webshop en kijken wat daar uit voort komt.

handgemaakt jurkje

Super tof die handgemaakte producten! En wij mogen wel iets heel gaafs weggeven! Houd onze Insta of Facebook pagina goed in de gaten en mis het niet!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *