· ·

Juffendag? Dit is een tof cadeau voor juf en meester! Download nu!

Een juffencadeau voor juffendag of een cadeau voor de meester? Het hoeft niet moeilijk te zijn! Wij hebben namelijk hele leuke printables bedacht voor de juffen en meesters!

En een eigengemaakt cadeau vinden de leerkrachten helemaal geweldig! Daarom hebben we ook printables gemaakt die je kan laten inkleuren door de kinderen! We maakten dit jaar ook nog een nieuwe bakprintable! Samen met mijn zoontje maakte ik een tekening in een pollepel en kochten we een browniepak van dr. Oetker. Hij kleurde alles in en ik maakte een kleine inkeping (bij het lijntje) met een schaar, om het lint door te halen. Deze bond ik om het pak. Super leuk toch!

bedankt juf
bakprintable

Download hierbakprintable bedankt juf!

Bliketiket| Tofste meester/ Bedankt juf!

Is de meester of juf niet gek van chocolade (kunnen we niet begrijpen, maar we kennen ze wel!) dan kun je ervoor kiezen om een bliketiket uit te printen! We kregen al hele leuke voorbeelden! Het bliketiket past niet helemaal om het blik heen, maar dit kan niet anders met een A4. De blikken haal je bij een bouwmarkt of verfwinkel! Let op! Haal blikken van 1 liter en niet groter.

Het leuke blik etiket download je hier

Een chocowrap| Je koopt bij de supermarkt een lekkere chocoladereep, print de wrap uit en hopla! 

Helemaal leuk is het natuurlijk als de kinderen de printable ook nog inkleuren. Dat maakt het cadeau voor juffendag helemaal af! De juffen en meesters vinden vaak ook helemaal geweldig! Tevens kun je ook nog kiezen tussen verschillende soorten.. Groot of klein, ingekleurd of niet! 

Download hier voor de meester

Zaadjes| Bedankt dat u mij hielp groeien!

De tekst: bedankt juf/meester dat u me liet groeien is wel bekend! En de meeste vinden het ook nog leuk om zelf te zaaien! Daarom dit leuke idee! Je knoopt het kaartje aan een gieter, schrijft een mooie tekst achterop of laat het schrijven en je bent klaar voor juffen of meesterdag! 

Kaartjes: Natuurlijk hebben we nog meer!! Kaartjes die je kan printen.. !!  De link staat hierboven bij de zaadjes!

Nou we hebben jullie genoeg voorgekauwd… Nu zijn we erg benieuwd wat jullie ervan maken 😀

Veel liefs, A & G

Neem hier ook eens een kijkje!

Wil je meer over ons weten? Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *