De babykamer van Lisanne

In de serie “de babykamer van”, lees je over verschillende babykamertjes. Deze keer weer een prachtig kamertje met roze accenten. Rustig, licht, klassiek en lekker meisjesachtig!

 

STIJL| De babykamer heeft een prachtige klassieke stijl. Mooi licht, rustig en lekker meisjesachtig. Precies zo, als Anke had gehoopt.

 

 Nu wilde ik echt roze accenten. 

 

De meubels waren van haar oudste dochter, waarvan het kamertje destijds heel neutraal was. Ze wilde voor haar tweede dochter een hele andere look.

 

 

 

INSPIRATIE & INRICHTING| Anke heeft voornamelijk alles zelf uitgezocht, maar ook haar man hielp mee.  Zij wisten het geslacht, maar hielden het voor de rest als verrassing.

 

Pinterest was een groot inspiratiebron.  De meubels gaf Anke zelf een nieuw kleurtje. Deze waren eerst wit, maar die heeft ze grijs/taupe geverfd.

 

 Pinterest! Heerlijk om avonden te scrollen en moodboards te maken.

 

Haar schoonmoeder heeft het kamertje voorzien van behang. Mooi wit, met een klein stipje erin.
De wandplank werd door haar handige man gemaakt. Toen Anke zwanger was van haar oudste dochter, maakte haar man prachtige inbouwkasten.

 

Omdat het een klein kamertje is heb ik de basis zo rustig mogelijk gehouden. 

 

PRODUCTEN| Het dekbedovertrek, Aankleedkussenhoes en commodemandje zijn van baby’s only. In de winter een dekentje er in en in de zomer gebruik ik alleen de hoes.

 

UNIEK| De lampen heb ik laten maken van wafelstof met een sticker aan de binnenkant. Als de lampen aan gaan zie je een hertje.
 De gehaakte spulletjes heb ik zelf gehaakt. 
Het gebreide truitje op de foto heeft mijn schoonmoeder gehaakt.

 

MOOISTE| Het mooiste is geen product maar het meisje waar het kamertje voor is.
Wauw! Het is een prachtig kamertje met een heel mooi meisje erin! Bedankt dat we je babykamer mochten delen! 
liefs, A & G

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *