De babykamer van.. Cheyenne

In de serie “de babykamer van”, lees je over verschillende babykamertjes. Deze babykamer ging van stoer naar lief, binnen 1 jaar! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

 

 

 

STIJL| Vooraf had ze geen idee hoe ze het in wilde richten. Graag wilde ze een stoer kamertje toen ze zwanger was. Omdat ze niet wisten wat het worden zou hadden ze de muren oud groen geverfd. De mooie kleur combineerde ze met zwart/witte accessoires.  Maar ja.. nadat ze een meisje had gekregen, voelde de oud groene muur toch niet goed.

 

Ik denk niet echt dat mijn babykamer een stijl heeft. Ik noem het zelf maar licht en meisjesachtig! ?

 

Dus… 9 maanden later…heb ik zelf de verfkwast in handen genomen en heb ik de muur eerst 2x wit moeten maken en daarna heb ik zelf de roze bergen op de muur geverfd en al mijn accessoires aangepast met, heerlijk meisjesachtig, roze. De zwart witte posters heb ik gehouden en in roze lijstjes gedaan! Want die waren toch wel heel erg leuk“, vertelt Jannieta

 

 

OP PAD| De spullen voor de babykamer kocht Jannieta samen met haar moeder. Een moeder weet namelijk de handige en nodige tips voor het aanschaffen van de meubels en overige spullen.

Ik vond dat erg leuk om mijn moeder hier bij te betrekken

 

INSPIRATIE & INRICHTING| Jannieta is gek op Pinterest en als ze iets nieuws of iets wil veranderen kijkt ze altijd even op pinterest. Haar inspiratie kwam dus ook hier vandaan voor het babykamertje. De meubels van de babykamer hebben ze gekocht bij de Babydump, waar ze goed geholpen werden met het kiezen van een matrasje, dekentje etc..

 

Veel accessoires komen weg bij de IKEA. De posters heeft Jannieta zelf utigeprint.

 

Ook ben ik heeel blij met mijn items van Rock-A-Lilly op instagram.

 

De hele leuke punniknaam is van Rock-A-Lilly en het Letterkussen met de letter C. Handgemaakt en precies zoals ze hem graag wilde hebben!

 

 

UNIEK| Het krukje met het schaapje is een uniek product voor het gezin. Dit schaapje is namelijk van haar man Arjen, zijn oma geweest. Zijn oma had dit schaapje altijd op haar kamertje in het Dok staan en die vond ik zo leuk. Helaas was oma erg ziek en is afgelopen februari overleden. 

 

Gelukkig heeft ze Cheyenne nog een paar keer mogen zien en vasthouden, dit vond ze heel bijzonder.

 

Toen oma overleden was bleek dat ze dit schaapje voor Cheyenne bewaard had en heeft daarom ook een mooi plekje op haar kamertje!

DANKBAAR| Jannieta heeft niet echt 1 product dat ze het mooiste vind. Alles aan het kamertje is leuk geworden en precies zoals ze in haar gedachten had. De plankjes met fotolijstjes en de punniknaam. De bergen werden zoals ze wilde, maar….

Ik kan maar Één iemand bedanken voor het prachtige gezonde wonder wat op dit bedje mag liggen slapen.

 

 

 

 

Daar heb je helemaal gelijk in Jannieta! En wauw.. wat een prachtige dochter en kamertje! Bedankt! 

Liefs, A & G

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *