Inspiratie kinderkamer! Roze met muur schildering! Lees nu!

In deze serie delen we prachtige kinderkamertjes en laten we de moeders aan het woord. Je leest hier de eerste reactie op het kamertje, de overgang, waar de producten vandaan komen en nog veel meer! Een ware inspiratie als je op zoek bent naar een mooi kinderkamertje! Ben jij ook zo benieuwd naar de eerste blog hierover?! Lees dan gauw verder!

kinderkamer liv
STIJL

Eerder deelden we een prachtige babykamer en nu mogen we een kijkje nemen in het kamertje van haar zus! Robbin houdt van romantisch, rustig, Scandinavisch en pasteltinten. In deze ‘roze’ kinderkamer vind je ook veel witte en houten producten, die de basis vormen van het geheel.

INRICHTEN & INSPIRATIE
In het begin had ik nog geen totaalbeeld van June’s kamertje, maar ondertussen ben ik wel heel blij met het eindresultaat. Ik vond het vooral moeilijk om een goede balans te bewaren tussen de rust en het speelse dat een kamer moet hebben. Haar handige vriend heeft haar geholpen.
 
Instagram is mijn grootste inspiratiebron geweest.
 
 
 
PRODUCTEN
 
Bijna al de leuke hebbedingetjes uit June’s kamer heb ik online geshopt. Vaak bij handmade webshops zoals Kleine Keutel, , maar ook bij grotere handelaars.
 
De eyecatcher van de kamer is het bedhuis van Manowoods. Helemaal verliefd!
 
Wij hebben de boom met 3D-effect op haar muur laten schilderen door een goede vrien.
 
 
 
DE 1E REACTIE 
June was super fier toen ze haar groot bed zag en gaf met plezier haar ‘babybedje’ af aan haar klein zusje.
‘Ik ben tenslotte al bijna 3 hé, mama?’
 
DE OVERGANG 

Eigenlijk ging dit redelijk goed. We hebben dit bewust gedaan na de komst van haar babyzusje. Samen hebben we dan besloten dat ze als grote zus toch wel een groot bed verdiende. De eerste avond om ze in bed te stoppen, duurde iets langer, maar daarna heeft ze telkens heel flink geslapen. Ik was bang dat ze er telkens uit ging kruipen, maar dat is gelukkig (nog) nooit gebeurd.

 

Wauw!!! Wat een prachtig kamertje weer Robbin! Bedankt dat we deze mochten delen! Dit mooie (roze) kinderkamer zal een inspiratiebron voor velen zijn! 

Deze leuke mama kun je trouwens ook op Instagram vinden onder de naam@robbin_june_liv

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Super mooi kamertje. Die macrame slinger boven het bed ook superleuk.
    Grt willy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *