De handgemaakte producten van… Kribbetjes

In de serie handgemaakte producten van.. spreken we met eigenaren van een webshop/ pagina op social media over hun handgemaakte artikelen. Deze keer geven we jullie een kijkje in het werk van Kribbetjes! Ze maken prachtige “kribbetjes” en andere leuke producten.

Haar moeder leerde haar om te gaan met een naaimachine en sindsdien rollen er prachtige babynestjes onder de machine vandaan.  Er werd een naam gegeven aan de nestjes: Kribbetjes! In het dorp al een bekend woord, want de babynestjes worden hier al kribbetjes genoemd.

 

Angelique Romkes (links), getrouwd met Jelle en samen hebben ze 2 kinderen:
Riekus 4 jaar en Melannie van 1,5 jaar.
Samen met haar moeder Jannie Kramer begon het Kribbetjes avontuur.

 

Hoe het begon|
Twee jaar terug was Angelique zwanger van haar tweede kindje en toen werden de babynestjes erg populair. Haar moeder Jannie kan heel goed naaien en maakte voor haar een babynestje. Vrienden en bekenden waren zo enthousiast dat er al gauw bestellingen kwamen. Jannie leerde haar dochter naaien en zo kwamen er een Facebook & Instagrampagina.
Inmiddels kunnen we zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby is haha.
Gezin & Werk| 
Angelique is verpleegkundige, maar het werk was niet meer te combineren met haar gezin. Haar man is namelijk visserman en dus “door de week” van huis.
Als je dan ook nog werkt om het weekend is de tijd gewoon te kort wat je als gezinnetje hebt. 
De onregelmatigheid van de diensten als verpleegkundige en alles eromheen, zoals scholing en vergaderingen maakten het combineren met twee kinderen lastig. Daarom heeft ze besloten om hiermee “even” te stoppen.
Ik mis het zeker wel. Daarom ben ik heel blij dat dit op mijn pad is gekomen en ik er zoveel mee bezig kan zijn!

Producten|
Inmiddels maken ze alles om je babykamer leuk aan te kleden. Omslagdoeken, ledikant dekens, wiegdeken,  wagendeken, hoes voor aankleedkussen, mandjes voor op de commode,  Ikea stoelverkleiners en nog veel meer.

We zijn er dagelijks mee bezig. 2 avonden in de week naaien we samen bij mij thuis en de andere avonden werken we apart.

Het is zo leuk als onze producten ook echt besteld worden en mensen er enthousiast over zijn!

 

 

Babynestjes| Het meeste waarin ze echt gespecialiseerd zijn is het babynestje. Deze worden met veel liefde gemaakt en zijn groter dan de “gewone” babynestjes.
Ik ben erachter gekomen dat naaien makkelijker lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Maar des te vaker je het doet dan word je er zelf handig in.
Haar moeder is heel precies en voor de binnenkant wordt speciale vulling gebruikt. De babynestjes zijn fijn voor in de box, zodat een kleintje zich geborgen voelt. Natuurlijk blijft toezicht houden altijd belangrijk!

 

 

 

Dromen|
Ze heeft zoveel ideeën wat ze er nog wel meer bij wil maken, maar een webshop behoort wel tot die dromen. Niet alleen met de handgemaakte producten maar ook andere leuke spulletjes! En het zou super gaaf zijn als de producten in een echte stenen winkel zouden liggen. Voor deze gave producten check snel hun Facebook of Instagram!
Dat is iets wat ik vanuit thuis kan doen en dat lijkt me zo leuk! Dus wie weet ooit…

 

En weet je wat helemaal gaaf is? Wij mogen een kribbetje WEGGEVEN! Doe mee tot dinsdag 18 september 2018!

De voorwaarden vind je op onze Instagram of Facebookpagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *