De kinderkamer van Tijn

In deze serie delen we prachtige kinderkamertjes en laten we de moeders aan het woord. Je leest hier de eerste reactie op het kamertje, de overgang, waar de producten vandaan komen en nog veel meer! Een ware inspiratie als je op zoek bent naar een mooie kinderkamer!

 

STIJL & INRICHTEN

De stijl van de kinderkamer is stoer en industrieel. Angeliek maakte samen met haar zoon een moodboard voor zijn kamer! Wat een tof ideeWe hebben voordat we gingen verhuizen samen een moodboard gemaakt en hij heeft zelf de kleuren en accessoires uitgezocht.

De inspiratie voor de kinderkamer werd niet alleen in Nederland gezocht, maar Angeliek bekeek ook beddenwinkels in het buitenland!

De gekleurde prints met dieren komen bv. van een Australische webshop.
idea kidsroom

 

Het inrichten is helemaal Angeliek haar ding! Ze neemt haar zoon helemaal mee in het proces van zijn eigen kamer. Hij mag zelfs helpen! “Toen zijn kamer af was vond hij het geweldig, maar hij heeft zelf meegeholpen dus het was niet 1 keer een verrassing. Als we klaar waren met verven gingen we samen op een kratje zitten en bekeken we met een glaasje drinken ons resultaat.”
We waren er samen heel trots op.

 

idee kinderkamer

 

PRODUCTEN
De muurverf is van VT Wonen en het behang van de Karwei.
Bedden, bureau en wandkastjes van Zomerzoen. Het dekbedovertrek is door oma gemaakt.
En het vloerkleed is van Stapelgoed.

 

hoogslaper kinderkamer

 

KNUS
Het hoekje onder zijn hoogslaper is het leukst geworden. Het is lekker knus!
We zitten daar vaak samen met een leesboek.

Zijn hoogslaper is toch wel het gaafst van zijn kamer! Als hij daarin ligt, kan hij de konijntjes want als hij daarin ligt,  en eekhoorntjes in het bos spotten met zijn stoere verrekijker.
 

steigerhout kinderkamer

 

En wat een mooie kinderkamer Angeliek, daar zal hij vast nog heel lang plezier van hebben! Bedankt dat we deze mochten delen!

Liefs, A & G

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *