Stoer en lief babykamertje? Bewonder nu!

Deze keer in de serie: de babykamer van.. Een babykamer die stoer en lief tegelijk is. Voor een mooi wondertje dat nog geboren mag worden! Ook dit kamertje is weer een inspiratiebron en alles past prachtig bij elkaar. 

Stijl| Zwanger van een 3e meisje! Dan wil je natuurlijk even iets anders.. Deze keer heeft Bettina gekozen voor een wat stoerdere uitstraling. Maar door de mooie, zachte en roze producten, wordt het ook weer erg lief.

Inspiratie|Ze keek veel op Pinterest en Instagram. Tip: zoek op Instagram  op #babykamers erg leuk om een keer op te kijken.


Verven| Bettina doet het liefst alles zelf. Zo heeft ze de muur geverfd en al zat er nog ander behang van het vorige babykamertje, toch wilde ze graag wat anders.

Al is het nog maar 2 jaar oud, toch hou ik elke keer van wat anders.

Meubels| De meubels zijn gemaakt van steigerhout door Pieter de Lange. De commode, ledikant en de plank aan de muur. Samen met manlief ging ze op pad voor de andere spullen. De wieg kocht ze bij de nieuwe winkel Mamaloes, een erge leuke winkel waar je zeker een kijkje nemen wil.

En Aliexpress is sowieso mijn winkeltje waar ik graag even op snuffel voor leuke accessoires.

Inrichten| Het inrichten deed Bettina ook zelf. Van tevoren wist ze al dat ze iets met zwart wilde, omdat het momenteel helemaal in is.  Dus heeft ze gekozen voor zwarte balletjes op de muur en een zwart dekentje voor in het ledikantje en wiegje. Daarbij past het mandje weer dat op de plank boven de commode staat. Het is precies zo geworden als hoe ze het graag hebben wilde. Stoer, lief, maar ook lekker fris.

Ik doe graag alles zelf dan weet ik dat het goed zit en precies zo is hoe ik het graag hebben wil.

Bijzonder| Van haar 2e dochter heeft ze een mooi klein jurkje, graag zou ze willen dat ook haar 3e meisje dit mag dragen!  Maar ik weet wel dat het mooiste wat op de babykamer nog komen moet. Dat is ons kleine meisje zelf!


Wauw, wat een prachtig kamertje!!

Bedankt dat we een inkijkje mochten krijgen in dit mooie kamertje Bettina!

Liefs,

A & G

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *