De handgemaakte producten van Juultje

In de serie handgemaakte producten van.. spreken we met eigenaren van een webshop of pagina op social media over hun handgemaakte artikelen.  Deze spullen worden met veel passie gemaakt en zijn vaak heel bijzonder. Deze keer Juultje in the picture.
Legging handgemaakt

Wie zit er eigenlijk achter Juultje en wat maakt ze? Nou dat is Anne, 29 jaar en heeft samen met haar vriend twee mooi dochters. Julia van drie en Lisa van twee jaar oud. Tijdens de zwangerschap van haar oudste is Anne op naailes gegaan. En dat zette haar aan het denken….

Die leuke leggings kan ik zelf ook wel maken.

.Zo gezegd zo gedaan en zo ontstond een nieuw hobby! Al vrij vlot kwam nummer twee, waardoor Anne even stopte met de naaimachine, maar niet voor lang. Nu is ze alweer 1,5 jaar met veel plezier aan het naaien.

handgemaakte legging
Werk & Ontspanning

Anne probeert toch wel geregeld achter de naaimachine te zitten. Hoeveel ze er precies achter zit durft ze niet te zeggen. Ze werkt namelijk ook nog 24 uur.

Het is zo ontspannen en zo leuk om niet alleen je eigen kindjes er in te zien, maar ook van vrienden en familie om je heen.

Het naaien werkt ontspannend en is ook nog eens leuk, waardoor Anne graag achter de naaimachine kruipt.

handgemaakte legging
Droom

Voor in de toekomst droomt ze over haar eigen webshop en het liefst nog een klein winkeltje met een mooi hoekje  om te naaien zodat de klant er zelf nog bij is. Een soort “klaar terwijl u wacht” maar dan anders. 

Ik vind het fantastisch en zo’n eer om de kindjes in mijn gemaakte leggings te zien lopen, spelen en ontdekken.

handgemaakte legging
Juultje

De naam Juultje is een verwijzing naar haar oudste dochter Julia. Niet zo heel moeilijk en blijft dicht bij mij. Door Julia ben ik ten slotte gaan naaien!! 

Wat een prachtige leggings maak je Anne!

Helemaal gaaf dat wij er 1 mogen weggeven! Wil jij er ook één winnen?
Check snel onze Insta of Facebook pagina!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *