Babykamer met pastelkleuren?Bekijk het prachtige kamertje hier!

Wij zijn al een tijdje fan van haar, want ze maakt geweldige foto’s! Ze is prachtig zwanger van haar eerste kindje! En nu mogen we ook nog eens haar babykamer showen hier op onze blog! We waren razend enthousiast!  Alles staat al klaar, de ‘vluchtkoffer’ is ingepakt.. En er hangen zelfs al wat kleertjes voor de kleine klaar! Maar toch is niet alles rozengeur en maneschijn, want deze hoogzwangere en bijna moeder kent ook veel tegenslagen.. Gelukkig heeft ze haar man! Haar steun en toeverlaat!

Misschien ken je haar wel..
Suzanne, ook wel bekend op Instagram als @suuz2505
Ze maakt prachtige foto’s en is hoogzwanger van hun eerste kindje!
“Een wereldwonder”, zegt ze zelf!
Suzanne is zwanger, maar kampt ook met een zwaar hersenletsel

De babykamer van…

Voor de blog de babykamer van, kregen we een super leuk berichtje terug! We mochten de babykamer van de hoogzwangere Suzanne laten zien. Deze babykamer is een inspiratie voor zwangere vrouwen. Rust, ruimte en prachtige kleuren.. Een babykamer met pastelkleuren waar straks een mooi meisje van mag genieten!

Inspiratie|

De babykamer met pastelkleuren straalt veel rust uit. Het heeft een mooie lichte, pure, zachte stijl! Suzanne is gek op wit en veel licht. Dat geeft haar rust. Vooraf had ze wel een idee wat ze graag wilde, maar er is zoveel keus. Dit maakt het toch best lastig allemaal!

Ik wist wel dat ik een rustige, lichte kamer wilde met pure zachte oud roze/pastel kleuren.

Er zijn zoveel mooie dingen en verschillende stijlen voor een babykamer. Veel rondhangen op Pinterest en Instagram gaf haar inspiratie. Maar toch was het best wel een uitdaging om iets te kiezen!

Van een leeg kamertje tot..|  

Samen met haar moeder ging ze op pad. Van haar vriendinnen kreeg ze goede en leuke tips. In haar hoofd wist ze duidelijk wat ze wilde. Bij Babypark kocht ze het grootste gedeelte. En door het rondhangen op Instagram, kwam ze ook kleine webshops tegen waar ze ook leuke dingen kocht. Uiteindelijk komen de spullen overal vandaan: Cozykids, Bamboom, Jollein Official, Hipenhout, Little dutch, Mies & Co, Prenatal, Puckababy, Dodi for kids, Lillydoo en Chewiesandmore.

babykamer roze
 
 
 Zo wordt het kamertje een echte babykamer.
Haar man was niet mee met het uitzoeken van de meubels en andere spullen, maar hij vond het PRACHTIG! Zelfs de roze tinten ! En wij zijn het helemaal met hem eens!  
 
babykamer

“Mijn man en zijn eeneiige tweelingbroer hebben de grote meubels in elkaar gezet!”

 
Maar de inrichting heeft Suzanne helemaal zelf gedaan! En dat vond ze hartstikke leuk om te doen.
Het is precies zo geworden zoals ze in haar gedachten had!

“Ben er zo ontzettend trots op! Ik kan niet wachten tot ze er is…”

Uniek| Toen ze wist dat ze zwanger was, kocht ze een eerste knuffeltje en mutsje! ” Dat heeft voor mij zoveel waarde! Het is een wereldwonder dat ik zwanger ben geworden. Eigenlijk is alles uniek! Ik ben ontzettend dankbaar dat er een klein wondertje in mijn buik groeit!”, zegt Suuz.
 

Alleen maar liefde| Wat een geluk heeft Suzanne, met haar man en iedereen die dicht bij haar staat. In het bijzonder haar man, haar grote liefde, haar alles. Hij zorgt ontzettend goed voor haar en hun dochtertje dat nu nog in haar buik zit.

“Er zijn geen woorden voor!”


vluchtkoffer babykamer
De vluchtkoffer staat klaar! Spannend!
 
Ongelooflijk mooi kamertje geworden! Nu nog een gevuld bedje 😉 Wij worden ook al nieuwsgierig naar jullie meisje.. Maar perfectie kost tijd hé! Deze kleine meid heeft maar geluk met zulke ouders! En wat heb je het mooi ingericht Suuz!Een prachtige babykamer met pastelkleuren! Heel veel succes  met de laatste loodjes! 
Veel liefs,  Alice & Geke
ledikant babykamer

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *