·

Droom van een babykamer door vorm, kleur en lijnen

In de serie “de babykamer van”, lees je over verschillende babykamertjes. Deze keer een bijzondere babykamer met prachtige kleuren, lijnen en vormen. Een droom van een kamertje! Nina van Doordromen vertelt er alles over! 

Nina Baan is getrouwd met Gerard en samen hebben ze een zoontje Siebe van 15 maanden. Momenteel is Nina 7 maanden zwanger van een dochter. Ze is een aantal weken geleden begonnen met haar blog ‘DoorDromen‘. Een prachtige verzamelplaats voor haar creatieve uitspattingen! Samen met een vriendin heeft ze projecten als timmervrouw. Hierover komen binnenkort nog leukere projecten online!

Klik hier voor Nina haar blog!

droom baby
Hoge muren, met creatief lijnwerk

Naaien leerde ze van haar oma en ze maakt graag baby en kinderkleding. Ook fotograferen doet ze graag, dit is iets wat ze al langere tijd doet. Ze wil zich verder verdiepen in kinderen en gezinsfotografie. Maar waar ze helemaal happy van wordt is haar nieuwe babykamer. En daar zouden wij ook blij van worden, want wat is die mooi!

Waar ik echt superblij mee ben is onze nieuwe babykamer

Op ontdekkingstocht

De kamer van Siebe was heerlijk rustig, met mooie blauw tinten en grafische vormen (zie www.doordromen.nl), maar de babykamer van haar toekomstige dochter knalt en qua kleur echt uit. Het was een hele ontdekkingstocht via Instagram, internet en Pinterest, en uiteindelijk heeft ze de kleuren durven kiezen en ook nog patronen op de muren geschilderd..

kleuren  droom babykamer

Elke keer als we de kamer binnenkomen maakt ons dat direct vrolijk. Omdat de kamer 4 meter hoog is heeft Gerard met geholpen met het bovenste stuk afplakken en schilderen, en alle andere dingen hebben we samen gedaan. We hebben het in kleine etappes gedaan, en het is nog niet af! De komende weken ben ik nog van plan om een bedhemeltje te naaien, een wiegdeken, een kruikenzak, plankjes ophangen en aankleding.

Ik ben zelf heel benieuwd naar het eindresultaat!!

Op dit moment staat er een bedje van Leander dat ze kregen van een vriendin, een kast en commode van IKEA en een stoel van de Wehkamp om in te lezen en te voeden. Nina en Gerard zijn het meest blij met de kleurencombinatie. Ze waren bang dat het te druk zou worden maar doordat de muren verschillend zijn en ze 3 kleuren hebben gebruikt, heerst er toch een soort ‘rust’.

Natuurlijk gaan ze de eindfoto´s online posten! Volg Nina en/of DoorDromen via haar social media! Voor haar Instagram klik hier!

Bedankt Nina dat we dit prachtige droomkamertje mochten delen! Wij zijn ook heel benieuwd naar het eindresultaat!

Heb jij nou ook een prachtig kamertje dat net even anders is dan een ander en mogen wij die delen op onze site? Mail dan naar vanzussies@gmail.com

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *