De babykamer van Lise-Lotte

In de serie “de babykamer van”, lees je over verschillende babykamertjes. Deze keer een romantisch kamertje met wat stoere accenten. Je zou bijna zeggen dat het niet samen gaat! Maar Elise maakte de juiste combinatie, waardoor het een prachtige uitstraling heeft.

STIJL| Romantisch en een tikkeltje stoer is de babykamer van Lise-Lotte. De kleuren roze en zwart zijn goed gecombineerd en Elise vond een mooie balans tussen deze kleuren voor het kamertje.
Voor de muur koos Elise voor een neutrale kleur: Stubtle stone van Flexa.  Nadat ze wisten dat het een meisje zou worden heeft Elise oud roze en zwarte accenten toegevoegd. De combinatie is zo mooi. Precies hoe Elise het voor ogen had.
geboortekaartje
Zelfs het geboorte kaartje was in style van de babykamer!
UNIEK| De commode komt bij Elise haar moeder vandaan. Daar hebben ze allemaal op gelegen, Elise zelf ook. Dit maakt het extra bijzonder. Deze unieke commode heeft een romantische uitstraling en past precies bij het kamertje. Samen met haar dochter ging Elise shoppen voor de ander spullen. Dat vond ze erg gezellig.
commode romantisch
HANDIG| Elise haalde haar inspiratie van Pinterest en Instagram. Haar man maakte een kledingrek voor in de babykamer. Wat een leuk idee voor de babykleertjes!
Wat een topper hé!
Dat is een blikvanger van de babykamer geworden! Voor de rest heeft Elise veel zelf gedaan
PRODUCTEN| De producten kom bij Numero 74, Huis en Grietje en bij Prenetal vandaan. De zwaan is toch wel echt een eyecatcher op de muur, die staat zo lief. De dekentjes, knuffel en rammelaar heeft haar schoonzus gehaakt. Elise is hier ontzettend blij mee en het maakt het kamertje helemaal af.
Wat lief he! Daar ben ik zo ontzettend blij mee dat maakt het helemaal af! Thanks snoar!
babykamer met zwaan aan de muur
Wat een mooi kamertje! En die zwaan aan de muur, wat is die gaaf!
Bedankt dat we het babykamertje mochten delen!
Liefs, A & G

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *