Brief van of voor Sinterklaas

Om maar in de feeststemming te blijven, hebben we een brief gemaakt! Welk kind wil nou niet een ECHTE sintbrief in hun schoentje hebben! Ja ouders, jullie moeten er weer aan geloven, maar de pepernoten lagen toch echt al in de zomervakantie op ons te wachten! De kinderen houden het niet meer uit! En daarom.. om ze nog even te laten wachten, hebben wij weer een leuk printable gemaakt. Oja.. gratis natuurlijk!

Sint komt weer in het land! Onze oudste komt er helemaal vol van in huis..Of hij het leuk vindt? HET TEGENDEEL.. Hij vindt het allemaal doodeng. Van mij mag Sint wel een jaartje in Spanje blijven. Want lieve Sint.. ‘s’Avonds is het minder leuk! Maar gelukkig zijn er ook kinderen die wel op Sinterklaas en zijn pieten zit te wachten!

 

 

Daarom hebben we voor alle kinderen die wel zitten te wachten op de lieve Sint, een gave kalender gemaakt! Je kunt hem hier vinden!

Maar ouders.. er moet toch wel een ECHTE brief van Sinterklaas komen? Of een ECHTE brief AAN Sinterklaas?

Dus download hier: Brief Sinterklaas

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *