DIY,  free printables,  Lifestyle,  Persoonlijk

50 spelletjes voor in de klas!

Het begon allemaal toen ik nadacht over een cadeau voor mijn stagiaire.. Tijdens een leuke hap en stap met onze vereniging kregen we een aantal reken energizers van een collega! Hierdoor kwam ik op het idee om 50 spelletjes op te zoeken en in een bestand te zetten. De rekenspelletjes staan er natuurlijk ook tussen!

Vooral in de eerste paar weken van het jaar doen we veel spelletjes in de klas. We noemen dit ook wel de gouden weken! Leuk om de groep weer positief te laten vormen. Niet alleen is dit leuk om te geven aan je stagiaire, maar ook voor jezelf en vooral je groep.

Ik laat een kind een getal noemen tussen de 1 en de 50. Dat spel zoek ik op en spelen we dan. Het mooiste is dat je er weinig voor nodig hebt en de spelletjes maar een paar minuten duren. Je kan het zelf zo lang maken als je wilt.

Download hier:

https://www.dropbox.com/s/ijsbcu2h6khk7dv/50%20spelletjes%205%20minuten.pdf?dl=0

Bij de Hema kocht ik een a5 mapje, waar ik de spelletjes in heb gedaan. De sticker maakte ik met mijn plotter.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *