· ·

50 spelletjes voor in de klas!

Het begon allemaal toen ik nadacht over een cadeau voor mijn stagiaire.. Tijdens een leuke hap en stap met onze vereniging kregen we een aantal reken energizers van een collega! Hierdoor kwam ik op het idee om 50 spelletjes op te zoeken en in een bestand te zetten. De rekenspelletjes staan er natuurlijk ook tussen!

Vooral in de eerste paar weken van het jaar doen we veel spelletjes in de klas. We noemen dit ook wel de gouden weken! Leuk om de groep weer positief te laten vormen.

Het spelletjesboekje is niet alleen leuk om te geven aan je stagiaire, maar ook voor jezelf en vooral je groep.

Spelletjes idee

Laat een kind een getal noemen tussen de 1 en de 50. Zoek dat spel op en lees het voor. Zo simpel is het! Het mooiste is dat je er weinig voor nodig hebt en de spelletjes maar een paar minuten duren. Je kan het zelf zo lang maken als je wilt.

Print de spellen enkelzijdig uit en snij ze. Stop ze in een mapje en klaar is je gratis spellenboekje voor de gouden weken!

Download hier:

Ik kocht een a5 mapje, waar ik de spelletjes in heb gedaan. De sticker maakte ik met een plotterapparaat. Dit is een snijmachine voor het maken van stickers etc.

We hebben ook hele leuke printables gemaakt voor meester en juffendag! Deze leukerds kun je hier gratis downloaden.

Ben je nou op zoek naar een leuk boek met meer dan genoeg energizers, check dan deze!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *