free printables,  Lifestyle,  Ouderschap,  Persoonlijk

Leukste cadeautips voor de liefste juf of meester

We zijn alweer bijna aan het einde van het schooljaar en daarom hebben wij de leukste cadeautips voor de meester of juf op een rijtje gezet!

Sleutelhanger van Meer dan leuk

De naam zegt het al! Een leuke sleutelhanger voor de juf of meester! Super handig voor aan de schoolsleutel. De pegdoll sleutelhanger kan zelfs gepersonaliseerd en zijn maar €5,95! Deze pegdoll is in verschillende kleuren te krijgen en er is onwijs veel mogelijk (kort haar, lang, bruin, blond etc) En weet je wat helemaal leuk is; als je onze naam noemt, ontvang je ook nog eens 10% korting! Nu te bestellen bij: meer dan leuk

Handgemaakt sieraad van Art by Daan.

Heeft jouw kind een spetterend schooljaar gehad, dankzij die bijzondere juf of meester? Zeg ‘Bedankt’ met een bijzonder, handgeschilderd sieraad, dat zal een bijzondere verrassing zijn! Ga naar de webshop, zoek iets leuks uit en gebruik bij het afrekenen een speciale kortingscode van VanZussies: #VanZ15! Hiermee krijg je 15% korting op je aankoop.

Een slinger voor een super juf/meester van Taxx_lifestyle

Een handgemaakte slinger voor de juf of meester! Helemaal leuk om er eerst een foto met je kind van te maken. De prijs van de slingers zijn 5 euro in plaats van 7,50 met de kortingscode vanZussies. Bestel hier!

Armband, scrunchies of oorbellen van Scrunchies to shine

Een leuke armband, scrunchies voor in het haar of oorbellen voor een super juf! Ook deze sieraden kunnen geheel gepersonaliseerd worden… Mariska maakt de producten zelf en doet het met liefde! Voor een leuk prijsje, heb je een super leuk cadeautje voor de juf! Je kan ze hier bestellen.

Niet te vergeten ons eigen printables!

Met een leeg blik (te koop bij een bouwmarkt), een zak toffees en onze gratis printable, maak je al gauw een leuk cadeautje voor de juf of meester. Klik hier voor de juf of hier voor de meester.

Of natuurlijk onze gratis chocowrap! Deze kun je ook nog door je kind in laten kleuren!

We maakten dit jaar ook nog een nieuwe printable! Ik vroeg voor Sinterklaas een brander van de Action. Samen met mijn zoontje maakte ik een tekening in een pollepel en kochten we een browniepak van dr. Oetker. Hij kleurde de printable in en ik maakte een kleine inkeping (bij het lijntje) met een schaar, om het lint door te halen. Deze bond ik om het pak. Super leuk toch!

Download hier: bakprintable bedankt juf!