· ·

Leukste cadeau tips voor de liefste juf of meester

Op zoek naar de leukste cadeau tips voor je liefste juf of meester? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een leuk prijsje heb je een uniek cadeau.

Sleutelhanger van Meer dan leuk

De naam zegt het al! Een leuke sleutelhanger voor de juf of meester! Super handig voor aan de schoolsleutel. De pegdoll sleutelhanger kan zelfs gepersonaliseerd en zijn maar €5,95! Deze pegdoll is in verschillende kleuren te krijgen en er is onwijs veel mogelijk (kort haar, lang, bruin, blond etc) En weet je wat helemaal leuk is; als je onze naam noemt, ontvang je ook nog eens 10% korting! Nu te bestellen bij: meer dan leuk

Handgemaakt sieraad van Art by Daan.

Heeft jouw kind een spetterend schooljaar gehad, dankzij die bijzondere juf of meester? Zeg ‘Bedankt’ met een bijzonder, handgeschilderd sieraad, dat zal een bijzondere verrassing zijn! Ga naar de webshop!

Een slinger voor een super juf/meester van Taxx_lifestyle

Een handgemaakte slinger voor de juf of meester! Helemaal leuk om er eerst een foto met je kind van te maken.

Cadeautjes om zelf te maken!

Wij hebben verschillende printables gemaakt! Zoals het blik etiket voor een verfblik.

Met een leeg blik (te koop bij een bouwmarkt of hier), een zak toffees en onze gratis printable, maak je al gauw een leuk cadeautje voor de juf of meester. Klik hier voor de juf of hier voor de meester.

Of natuurlijk onze gratis chocowraps & Bedank kaartjes:

We maakten dit jaar ook nog een nieuwe printable! Ik kocht een houtbrander, waarmee ik samen met mijn zoontje een tekening maakte op een pollepel. We kochten een browniepak van dr. Oetker, maar dit kan ook een pak om taart te maken zijn. Hij kleurde de printable in en ik maakte een kleine inkeping (bij het lijntje) met een schaar, om het lint door te halen. Deze bond ik om het pak. Super leuk toch!

Download hier: bakprintable bedankt juf!

De meeste meesters en juffen vinden zelfgemaakte cadeautjes het leuks! Laat je kind de printables inkleuren op haar of zijn manier en pak het leuk in! De leerkracht zal blij zijn met dit uniek cadeau! Voor meer cadeau tips voor juf en meester, vind je hier!

Vergelijkbare berichten

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *