· ·

Flared Pants naaipatroon voor kinderen!

Het naaipatroon van de Flared Pants Zoë is een heerlijk patroon die je zo genaaid hebt! Het patroon van de Flared is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je kan een nepgulp toevoegen of deze weglaten.

Ook dit jaar is de flared pants weer helemaal trendy! Voor volwassen hebben we ook een flared pants naaipatroon gemaakt, waardoor je samen kunt twinnen! Vorig jaar zijn we begonnen met het testen van het Zoë naaipatroon! Het is één van onze favoriete patronen geworden!

Het patroon

Ben jij op zoek naar een makkelijk en simpel naaipatroon dat je zo klaar hebt voor je kind? Dan is dit het patroon dat je zoekt! Het naaipatroon van de Flared pants Zoë is gemaakt in verschillende maten van maat 50 tot maat 164! Het patroon is een pdf bestand die je na de aankoop uit kunt printen en in elkaar kunt zetten. Je kunt er dan voor kiezen om het patroon uit te knippen of over te nemen.

Nu ook als combi te koop met onze volwassen Flared pants!

Bij het patroon hebben we een video-tutorial gemaakt en een e-book met instructie. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat hebt gekozen, kun je dit nog even checken bij het matentabel. Deze maten zijn namelijk gebruikt om het patroon te maken. We zijn uitgegaan van maten die meestal in de winkel hangen. Is jouw kind slanker dan de aangegeven maat, kun je er ook voor kiezen om de zijkant zonder naadwaarde te knippen. En anders het patroon aan te passen waar nodig.

 

 

Welke stof moet ik gebruiken?

Voor dit patroon is het belangrijk om rekbare stof te gebruiken. Dit betekent dat je ervoor kunt kiezen om tricot, jersey of french terry te gebruiken. Tegenwoordig zijn er ook veel rekbare synthetische stoffen. Let op bij het online kopen van tricot. Het kan namelijk zijn dat dit vrij dun is, waardoor het lastig te naaien is en de flared hierdoor ook minder mooi uit de verf komt. Kies voor een stevige french terry of jersey stof, zodat de kinderen er ook in de koudere maanden iets aan hebben. Dit naait daarnaast ook nog veel fijner en valt vaak mooier. Natuurlijk is niet elke stof gelijk in rekbaarheid, waardoor het kan zijn dat je nog een paar aanpassingen moet doen.

flared pants maken

Wil je nou ook graag een flared pants maken voor jezelf of iemand anders? Daar hebben we ook een patroon voor gemaakt! Je kan ze ook beide kopen, dan krijg je korting! Klik hier voor het patroon!

Deze patronen zijn voor een beginner goed te volgen! Je krijgt er een instructie film en e-book met instructies bij. Daarnaast kun je als vaker naait, het patroon heel goed aanpassen, door bij voorbeeld zakken toe te voegen. Of je maakt in plaats van een flared pants, een rechte broek! Met dit patroon kun je dus alle kanten op!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *