· ·

Dag v/d leidster: free download: wrap voor chocoladereep!

Iedere derde donderdag van september is het de dag van de Leidster!  Om de juffen te bedanken, bedachten we een leuke printable die de kinderen in kunnen kleuren ! Wrap hem om een chocoladereep en je hebt een uniek, zelfgemaakt cadeau van de kinderen. 

dag van de leidster idee

De leidster hebben wat mij betreft een kampioensbeker verdiend. Want ze leren onze kinderen zo veel en ze doen heel veel leuke dingen met ze. Daarom wilden we graag iets geven, maar dan wel iets van onze kinderen. Ik kwam op het idee om een chocowrap te maken, die je hieronder gratis kan downloaden. 

En sommige kleine dingen zijn ook goed, als je het maar met liefde doet! 

Ik ben zelf gek op chocolade.. Dus ik ga ervan uit dat de leidsters dat ook  zijn 😉  Wil je toch liever iets anders geven aan de juffen? Kijk dan eens hier!

dag van de leidster

Download de chocowrap voor een grote chocoreep hier! (printen als a4)

Wil je ook iets leuks, maar toch makkelijk voor de dag van de leidster? Dan print je deze leuke wrap uit! De chocowrap nodigt uit om zelf mooi in te kleuren en leuke tekeningentjes bij maken. Denk aan hartjes of bloemetjes. De kleine chocowrap hebben we zelf iets opgevuld, maar ook die kan je inkleuren. We kochten een heerlijke, dikke reep chocolade! Ik liet de kinderen de printable inkleuren!  Plakte hem vast en klaar is kees!

 Die kun je hier gratis printen!

 

chocowrap

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *