regenboog poster
free printables

Regenboog poster met natuurlijke tinten

Elke week delen we een nieuwe en vooral een hele leuke; gratis printables! Dit kan van alles zijn, van interieurposters tot beloningskaarten. Heb jij een leuk idee? Stuur dit gerust naar ons toe en wie weet staat hij volgende week op onze site! Deze keer een regenboogposter!

Aarde kleuren

De aarde kleuren zijn helemaal hot deze herfst en winter. Ook zie je langzamerhand steeds meer baby en kinderkamers in deze kleuren veranderen! Vooral roestbruin, zandkleur en okergeel zijn de nieuwe, populaire tinten. Toen ik op zoek ging naar een mooie poster, bleek die er niet te zijn. Zo kwam ik op het idee om een nieuwe printable te maken.

Regenbogen

Ze zijn niet meer weg te denken binnen het interieur. In een babykamer staat het ook zo lief. Als de kinderen buiten een regenboog zien, dan roepen ze: “Kijk moeder! Een regenboog! ” Het heeft iets speciaals!

Download de gratis printable hier

En daarom wilde ik een mooie poster maken met een regenboog en natuurlijke tinten. Passend misschien wel bij jouw interieur, baby of kinderkamer. De kleuren kunnen verschillend uitkomen, dit is per printer verschillend.

gratis poster regenboog

Wist je dat er ook al eens een regenboogposter is gemaakt? Die kun je hier vinden. Met mooie heldere kleuren. Ook weer met een Bijbelse tekst, maar je kunt de poster ook heel goed gebruiken zonder. Ik kocht twee mooie lijstjes en het bleek precies te passen!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *