De handgemaakte producten van Es-ster-handmade!

In de serie handgemaakte producten van.. spreken we met eigenaren van een webshop of pagina op social media over hun handgemaakte artikelen.  Deze spullen worden met veel passie gemaakt en zijn vaak heel bijzonder. Deze keer  Esther van Es-ster- handmade in de picture, samen met haar prachtige producten.

 

Esther 35 jaar oud en mama van een 2 jarige peuterpuber 😉

 

Sinds een jaar is ze actief op Instagram, maar ze werkt al ruim 5 jaar aan haar webshop Es-ster-handmadeVoorheen was ze veel te vinden op Facebook en markten, maar de interactie op Instagram vindt ze eigenlijk veel leuker.

 

AVONTUUR|  Esther raakte overspannen en daar begon het eigenlijk ook mee..  Er werd namelijk gevraagd wat ze het liefste deed en dat was met haar handen werken. Dit ging ze ook doen! Ze leerde zichzelf van alles naaien.

 

Graag wilde ze wel producten maken die gebruikt zouden worden en dat waren vooral babyartikelen. Nog voordat ze zelf zwanger was, stond het huis al vol met van alles voor baby’s.

Nu ze zelf een kleintje heeft kan ze alles ook goed testen.

Ze wil graag alles zelf ook hebben en zo kan ik het gelijk goed testen voordat er meer van gemaakt gaat worden.
TIJD & WERK|  Esther werkt drie dagen als leerkracht op een basisschool. Daarnaast werkt ze druk aan de producten voor de webshop. Dit doet ze vooral als de kleine slaapt of in de avonduren.
Best een druk leven, maar het geeft veel voldoening. 
PRODUCTEN|  Ze maakt van alles; aankleedhoezen, kinderstoel, kussens en strijkapplicaties. Ze is uniek door de afwerking, want ze is erg perfectionistisch. Ook zijn haar producten betaalbaarvoor iedereen en hoeft ze er zelf niet veel aan te verdienen. “Het is een hobby en ontspanning dus waarom zou ze een hoge prijs vragen”, vertelt Esther.
Tevens maakt ze maatlabels voor bedrijven met hun logo en die kosten veel tijd. Maar het resultaat is altijd erg leuk om terug te zien.
DROOM|  Haar droom is dat ze over heel wat jaar als oma nog steeds achter de naaimachine zit en mooie dingen maak voor anderen.
Voor nu hoop ik hier nog lang mee verder te kunnen gaan en blijf vernieuwen met producten en verschillende hippe stoffen. Want qua stof heb ik genoeg keuze 
En ook Es.ster.handmade deelt uit!!
Wij mogen iets super leuks weggeven?! Benieuwd wat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *