speelhoekje met speelhuisje
Leukste speelhoekjes,  Lifestyle

Het speelhoekje van….

 In de serie “het speelhoekje van” mogen we een kijkje nemen in het leukste hoekje voor kinderen. Het ene speelhoekje is nog leuker dan de andere. Wekelijks delen we verschillende hoekjes. Waarom is een speelhoekje zo handig? En wat heeft het eigenlijk voor nut!  Hoe kun je een speelhoekje leuk inrichten..  Deze keer nemen we een kijkje in het prachtige speelhoekje van Ludith!

 

speelhuisje

 

 

PASSEND

De box werd opgeruimd en toen zat ik te denken waar moet ik al dat speelgoed kwijt. Het moest natuurlijk wel binnen het interieur passen, dus ging ik op zoek naar ideeën.

 

speelhoekje kids
Speelhuisje helemaal zelf gemaakt

 

Op Pinterest kwam ik dit speelhuisje tegen en deze liet ik aan mijn man zien.

ZELF AAN DE SLAG

Haar man ging aan de slag en maakte met materialen van de bouw dit prachtige speelhuisje. Ludith pakte daarna zelf de kwast en verfde het speelhuisje zwart met krijtbordverf. Mijn zoontje vond het super leuk natuurlijk nu heeft hij zijn eigen plekje om lekker te kleuren, spelen.

 

speelhuisje

 

Mijn zoontje mag graag spelen dus die vindt alles eigenlijk wel leuk en interessant

 

 

speelhuisje

 

 

TIPS

Zorg dat het speelhoekje praktisch is voor je kind. Kijk goed naar de werkhoogte en opbergruimte. ik zelf heb vooral naar de breedte gekeken en de hoogte van het hele huisje, zodat ik hem ook op andere plekken kan zetten en later eventueel op zijn slaapkamer.

 

Ludith, bedankt dat we dit prachtige speelhoekje mochten delen! Wat een super leuk huisje!

Liefs, A & G 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *