Constructiehoek met gratis werkbladen

Ze hebben zoveel speelgoed, maar ondertussen spelen ze er niet mee. Ze pakken toch liever de tablet of kijken televisie. Toch heeft jouw kind een goede speelplek nodig om ook thuis optimaal te kunnen ontwikkelen. Daarom maakten wij een constructiehoek!

Of je wilt in de klas de kinderen in de bouwhoek meer uitdagen tot spelend leren. Dan vind je hier de juiste werkbladen voor een uitdagende constructiehoek!

Heb je geen idee hoe je een speelhoekje kunt maken? Neem dan hier een kijkje! Er staan hele leuke tips en voorbeelden in om een simpel hoekje te maken in de woonkamer of keuken.

constructiehoek

Op jonge leeftijd leren en ontwikkelen kinderen het meest. Om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen, hebben kinderen uitdaging nodig. Door deze uitdaging te bieden in een verrijkte omgeving, een omgeving waar ruimte is om nieuwe ervaringen op te doen, krijgt kinderen hiertoe alle kans.

Daarom bedachten wij leuke constructiebladen voor een speelhoek! Al ons speelgoed gebruikten we om de hoek tot één geheel te maken. De jongens waren direct enthousiast!

Voor dit speelhoekje maakte ik werkbladen, zodat ze echt opdrachten kunnen uitvoeren. Kinderen vinden het fantastisch om volwassenen na te spelen. Het huisje is met washi-tape gemaakt.

speelhoekje maken

Vind de werkbladen hier!

Een reactie op “Constructiehoek met gratis werkbladen

  1. Pingback: Bellen blazen goed voor de spraak en taalontwikkeling. - VanZussies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *